De stage van Leonie

11 Sep 2020

Mijn naam is Leonie Kranenborg, 20 jaar oud en ik studeer Ondernemerschap & retail management aan de Hanze. Van september tot en met februari loop ik stage bij JVDmedia. Tijdens mijn stage ga ik me bezighouden met online marketing en social media. In deze blog geef ik jou een kijkje achter de schermen bij mijn stage!

Start van de dag

Om 7:30 gaat mijn wekker. Er staat een nieuwe stagedag voor de deur. Ik maak me klaar voor een dag vol nieuwe uitdagingen en creatieve ideeën. Om kwart voor negen neem ik nog een kop koffie en ga ik achter de computer zitten. Tsjibbe neemt de laatste belangrijke dingen en taken met me door en de dag kan beginnen. Onder andere content maken en het bijhouden van de sociale media staan voor vandaag op de planning. Ik vul de planning van de social media posts aan met verschillende creatieve onderwerpen. 

Relaxte sfeer

Na een ochtend verschillende taken uitgevoerd te hebben, gaan we met zijn allen op pad richting de Jumbo. Lekkere broodjes en verse sapjes komen in het boodschappenmandje terecht. Na het teruglopen richting kantoor, gaan we met z’n allen eten en bespreken we de stand van zaken. Dan gaat iedereen weer hard aan het werk. Op de achtergrond klinkt Radio 538 op de radio voor een relaxte sfeer. Juist door de relaxte sfeer en het goede gevoel dat ik na het eerste contact had, heb ik voor JVDmedia gekozen. 

Wanneer de pauze bijna afgelopen is, daagt Niels me uit voor een potje tafelvoetbal. Ik maak hem dik in met 8-2 ;) Saai is het nooit op de werkvloer! Na de pauze ga ik weer aan de slag met mijn taken die in Trello staan en werk ik nog even aan mijn stageopdracht. Ik werk de social media bij en schrijf een artikel met tips voor bedrijven hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van Facebook. Al mijn collega’s zijn bezig met een ander project en als iemand vragen heeft, bespreken we de situatie en helpen we elkaar. Wanneer mijn stagedag er om 17.00 op zit, fiets ik terug naar huis en train ik ‘s avonds in de sportschool, zodat ik de volgende dag met een leeg hoofd en nieuwe energie mijn stagedag kan beginnen!


Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • 19 Apr

  Goedkopere Google Shopping advertenties door CSS partners

  Wanneer je artikelen in een webshop wilt promoten is Google Shopping een hele toegankelijke tool met een zeer hoog bereik. Maar wist je dat het mogelijk is om voor minder geld meer advertenties te...

 • 6 Apr

  Weer een Google Update?

  Er staan weer nieuwe updates van Google voor de deur. Elk jaar verandert er super veel in de zoekmachine. Zo zijn de resultaten in de afgelopen 10 jaar veranderd van tekstresultaten naar meer zoek...

 • 18 Feb

  Nieuw beleid Facebook advertenties

  In december 2021 is er bij Facebook een aanscherping van het advertentiebeleid ingegaan. Dit heeft gevolgen voor iedereen die in minstens é́én van de volgende categorieën adverteert, huisvesting,...