De stage van Leonie

11 Sep 2020

Mijn naam is Leonie Kranenborg, 20 jaar oud en ik studeer Ondernemerschap & retail management aan de Hanze. Van september tot en met februari loop ik stage bij JVDmedia. Tijdens mijn stage ga ik me bezighouden met online marketing en social media. In deze blog geef ik jou een kijkje achter de schermen bij mijn stage!

Start van de dag

Om 7:30 gaat mijn wekker. Er staat een nieuwe stagedag voor de deur. Ik maak me klaar voor een dag vol nieuwe uitdagingen en creatieve ideeën. Om kwart voor negen neem ik nog een kop koffie en ga ik achter de computer zitten. Tsjibbe neemt de laatste belangrijke dingen en taken met me door en de dag kan beginnen. Onder andere content maken en het bijhouden van de sociale media staan voor vandaag op de planning. Ik vul de planning van de social media posts aan met verschillende creatieve onderwerpen. 

Relaxte sfeer

Na een ochtend verschillende taken uitgevoerd te hebben, gaan we met zijn allen op pad richting de Jumbo. Lekkere broodjes en verse sapjes komen in het boodschappenmandje terecht. Na het teruglopen richting kantoor, gaan we met z’n allen eten en bespreken we de stand van zaken. Dan gaat iedereen weer hard aan het werk. Op de achtergrond klinkt Radio 538 op de radio voor een relaxte sfeer. Juist door de relaxte sfeer en het goede gevoel dat ik na het eerste contact had, heb ik voor JVDmedia gekozen. 

Wanneer de pauze bijna afgelopen is, daagt Niels me uit voor een potje tafelvoetbal. Ik maak hem dik in met 8-2 ;) Saai is het nooit op de werkvloer! Na de pauze ga ik weer aan de slag met mijn taken die in Trello staan en werk ik nog even aan mijn stageopdracht. Ik werk de social media bij en schrijf een artikel met tips voor bedrijven hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van Facebook. Al mijn collega’s zijn bezig met een ander project en als iemand vragen heeft, bespreken we de situatie en helpen we elkaar. Wanneer mijn stagedag er om 17.00 op zit, fiets ik terug naar huis en train ik ‘s avonds in de sportschool, zodat ik de volgende dag met een leeg hoofd en nieuwe energie mijn stagedag kan beginnen!


Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • 3 dagen geleden

  Google Video Indexing

  Op 11 juli van dit jaar heeft Google een nieuwe feature aangekondigd en op 22 augustus werd deze definitief beschikbaar gesteld. Hiermee is het nu mogelijk om in te zien of de video’s op jouw...

 • 9 Aug

  Wat zijn Rich snippets?

  Rich snippets heten ook wel structured data. Rich snippets/structured data vormen een verrijking van de zoekresultaten. Rich snippets zijn goed voor de zichtbaarheid van de website en is een...

 • 29 Jun

  Wat is er nieuw in WordPress 6.0

  Wordpress heeft op 24 mei een nieuwe update gereleased, Wordpress 6.0. Deze nieuwe versie, met de naam "Arturo", heeft meer dan 1.000 updates! Die bespreken we uiteraard niet allemaal in dit blog,...