Subsidie ‘Mijn Digitale Zaak’

Investeer nu in online marketing!

Gebruik de subsidie van ‘Mijn Digitale Zaak’ om te investeren in online marketing! Wil jij niet achterblijven bij de concurrentie? Dan is het belangrijk dat jouw digitale strategie aansluit bij jouw doelen en identiteit van jouw bedrijf. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken hoe jij het maximale uit je bedrijf kunt halen.

Gebruik de subsidie voor online marketing

Je hebt nu de mogelijkheid om via ‘Mijn Digitale Zaak’ een subsidie aan te vragen van maximaal €2500 die jij kunt investeren in online marketing. De subsidie is bedoeld om jouw organisatie verder te ontwikkelen op het gebied van online. Dit is een initiatief vanuit het RVO. 

Het is soms lastig om in alle hectiek van de dagelijkse werkzaamheden ruimte te vinden om na te denken over groeimogelijkheden op online marketinggebied.  

Door een juiste online strategie groeit jouw onderneming sneller, is het winstgevender en werk je efficiënter. Later op deze pagina zie jij wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voor wie is de subsidie? 

We horen je al denken, een subsidie van maximaal €2500,- om te investeren in online marketing? Dat is haast te mooi om waar te zijn. Het initiatief van ‘Mijn Digitale Zaak’ biedt MKB-ondernemingen de kans om zekerder te zijn van een mooie toekomst. 

De subsidie van “Mijn Digitale Zaak” is bestemd voor MKB-bedrijven die over het afgelopen boekjaar 2 tot 50 werknemers in dienst hadden met een jaaromzet van maximaal €10 miljoen. Het gaat hier om het boekjaar 2021. Ben jij hierdoor geïnteresseerd geworden in hoe jouw onderneming online stappen kan maken? Vraag dan nu de subsidie aan.  

Hoe vraag ik de subsidie aan? 

Je kunt de subsidie aanvragen via de RVO door de volgende stappen te volgen:  

Stap 1: Doe de digitaliseringsscan op de website van het KVK en krijg een digitaliseringsplan! 

Stap 2: Met de digitaliseringsscan kan jij op zoek naar de juiste partners die jouw organisatie verder helpen om online door te groeien. 

Stap 3: Als je de juiste partners hebt geselecteerd kan jij de subsidie aanvragen. 

Wij helpen je graag verder met het doorlopen van de subsidieaanvraag en vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Wat kan JVDmedia voor jou betekenen? 

Met onze expertise en verfrissende blik op online willen wij het verlengstuk zijn van onze klanten en zorgen we voor een perfecte vertaling van jouw bedrijfsidentiteit naar online strategie. Onze oplossingen zijn net zo uniek als je bedrijf zelf. 

Wij gaan graag eens het gesprek aan om samen duidelijk te krijgen hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Met de kennis over jouw bedrijf, doelstellingen en identiteit gaan we op zoek naar de juiste online marketingmix. 

Neem nu contact op 

Wij helpen jou graag verder met het aanvragen van de subsidie en kijken graag naar jouw digitale vraagstuk. JVDmedia kan jou hier volledig in ontzorgen. De subsidie kun je aanvragen tot 30 november 2022. Wacht daarom niet langer en neem nu contact op om jouw organisatie verder te helpen! 

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

  • Daan

    Maatwerk
    Development
    Innovatie
    Custom CMS

  • Ik had vooraf niet durven hopen, nu al zo ver te zijn. Loyaal Bewindvoering