Online marketing

Online marketing voor meer bezoekers?

Toch niet thuis in online marketing? Of ontbreekt het aan capaciteit? Wij helpen jou graag verder.

Online marketing door JVDmedia

Overal zie je het tegenwoordig: Online marketing. Of je nou op je telefoon, tablet, laptop of zelfs buiten op straat bent. Overal waar je komt, kom je vormen van online marketing tegen. Vaak zonder dat je het door hebt, weet één van die advertenties of banners jou te triggeren voor datgene waar zij op adverteren.

Dat is de kracht van een sterke online marketing. Wij van JVDmedia maken de leukste, gaafste, creatiefste en beste advertenties. Advertenties die gefocust zijn op de doelgroep van jou.

Met de juiste online marketing strategie kom je bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Doordat je de juiste doelgroep bereikt is de kans groter zij klanten worden. Jij voorziet ze in hun behoeftes.

Ook z’n krachtige online marketing? Profiteer van onze voordelen en neem contact op

Dit verstaan wij onder online marketing

Wat voor ons online marketing inhoud? Het verbeteren van conversies en een structurele stijging van bezoekers. Wij zorgen voor meer rendement uit een online business. Met onze specialisten maken wij een online marketing strategie die passend is bij jouw bedrijf.

Samen maken & kiezen wij de beste online marketing strategie. Hieronder een opsomming met wat wij kunnen betekenen.

  • SEO (Zoekmachine optimalisatie), hoger komen in Google door o.a. het optimaliseren van teksten.
  • SEA (Zoekmachine adverteren). Door het inzetten van SEA kom jij gericht onder de aandacht bij de doelgroep. Zo halen wij het maximale uit het budget.
  • Social media marketing. Naast een website is het ook belangrijk om actief te zijn op social media. Zo bereiken we nog meer potentiële klanten.
  • Conversie optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat conversies doen stijgen. De verhouding tussen bezoeker/klant wordt kleiner.
  • Linkbuilding. Het is belangrijk dat andere websites jou aanbevelen. Dit is heet linkbuilding, kom onder de aandacht van meer publiek door onze grote netwerk.
  • Re-marketing. Als mensen eenmaal op de website zijn geweest, targeten wij ze nog een keer door middel van re-marketing. Hierbij is de aankoop percentage veel hoger.

Ook klaar voor de volgende stap in online marketing? Wij zorgen dat jouw website naar een volgend niveau wordt getild door onze krachtige online marketing. Neem contact met ons op

Enthousiast geworden?

Ook toe aan een boost aan jouw online marketing? Wij staan te springen om te helpen en om jouw online marketing naar een hoger niveau te brengen. Profiteer van onze effectieve aanpak en start vandaag nog met online marketing.


Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

  • Online Marketing voor de Makelaardij

  • JVDmedia werkt niet alleen voor, maar vooral ook samen met de klant.