Adverteren

Slimme online marketing campagnes voor een groter bereik

Probeer eens om niet aan een roze olifant te denken…. Het lukt je niet hè? ‘Framing’ noemen we dat, en dat is precies hoe onze online marketing ook werkt.

Online marketing, niemand ontkomt eraan

Google Ads, social media advertenties, banners en remarketing advertenties – iedere dag zie je ze in je zoekresultaten en op je Facebook, Instagram of LinkedIn tijdlijn verschijnen. En onbewust zijn we allemaal gevoelig voor het effect. Nee echt, serieus, allemaal. Dát is ook de kracht van succesvolle online marketing: voortdurend in beeld blijven bij potentiële klanten. En dat wérkt! Ook voor jouw organisatie, want jouw roze olifant kan weleens veel nieuwe leads en klanten opleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer klanten, meer omzet

Wil jij je klantenkring ook uitbreiden en ben je toe aan extra groei? Zet ons dan eens lekker aan het werk! Wij zijn experts in online marketing en creëren in no-time extra leads voor je onderneming. Gewoon door op het juiste moment jouw boodschap bij de juiste doelgroep in beeld te brengen. Maar let op, want als je ons een béétje uitdaagt, heb je het straks erg druk….

Online marketing? Voor mij?

Absoluut, juist voor jou! Jij wilt toch ook groeien? Want of je nou een startende eenmanszaak, een gelouterde MKB-er, of een grote multinational bent - online advertising is geschikt voor ieder type organisatie en voor elk budget. Samen met jou kiezen we de beste online marketing strategie. Zo helpen we je met:

 • Google Ads / AdWords we werven nieuwe klanten met online advertenties in ’s werelds grootste zoekmachine.
 • Google Display: we bereiken je doelgroep via banners op hun favoriete websites.
 • Remarketing: creëer terugkerende bezoekers door in beeld te blijven bij bezoekers van je website.
 • Social Media Marketing: met advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn bereiken we je potentiële klanten.
 • Google Grants: daarmee profiteren non-profit organisaties maandelijks van gratis advertentietegoed voor Google Ads.
 • Amazon advertising: adverteren op een van de grootste webshops ter wereld.
 • Microsoft advertising: met de lage concurrentie is de nummer twee zoekmachine erg interessant!
 • Youtube advertising: Bijna iedereen kijkt wel eens een video op Youtube. Jouw klanten dus ook.
 • Zoekmachine optimalisatie: Beter vindbaar worden en hogere posities in Google halen?

Groei!

Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan! Daag ons lekker uit, daar krijgen we energie van. Oke, we hebben geen blik nieuwe klanten voor je klaar staan. Wat we wél hebben is veel waardevoller: een online marketing strategie, speciaal gericht op jouw onderneming en exact afgestemd op jouw doelgroep. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dan zetten we ook jóúw roze olifant aan het werk! 

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • JVDmedia werkt niet alleen voor, maar vooral ook samen met de klant.