Online Marketing Leeuwarden

Bereik je doelgroep met creatieve online marketing campagnes

Je online marketing uitbesteden of op zoek naar advies? Onze online marketing specialisten helpen je graag met de juiste online marketing strategie.

Online Marketing in Leeuwarden

Je wilt graag succesvol worden met online marketing in Leeuwarden, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen? Of je bent al een tijdje bezig met bijvoorbeeld campagnes via Google AdWords of Social Media marketing, maar je ziet nog weinig resultaat? Wij helpen je graag!

Een online marketing strategie ontwikkelen

Hoe we dat doen? Samen met jou ontwikkelen we een online marketing strategie. Op basis van je bedrijfsdoelstellingen en de kenmerken van je doelgroep, bepalen we welke online kanalen en middelen we in moeten zetten om tijdens elke fase van de customer journey van je doelgroep op de juiste manier online aanwezig te zijn. Hiermee leggen we de basis voor een succesvolle online marketingstrategie in Leeuwarden!

Jouw online marketing bureau in Leeuwarden

Als online marketing bureau vinden we het persoonlijke contact met onze klanten erg belangrijk. Korte lijntjes, een vast aanspreekpunt en een nuchtere aanpak is waar wij voor staan. Ons kantoor is gevestigd in Assen, maar onze online marketing specialisten komen uit zowel Friesland, Groningen als Drenthe, waardoor een kop koffie altijd binnen handbereik is.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en we komen graag een kop koffie drinken in Leeuwarden!

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

  • FBTO

    Kwalitatieve Linkbuilding
    SEO
    Resultaten

  • JVDmedia werkt niet alleen voor, maar vooral ook samen met de klant.