Amazon Advertising

Adverteren op Amazon heeft erg veel potentie, al helemaal nu ze hun deuren in Nederland hebben geopend. Amazon is één van de grootste webshops ter wereld, een uitgelezen kans dus om ook hier te adverteren. Wat houdt Amazon adverteren precies in?

Adverteren op Amazon, wat is er mogelijk?

Wil je echt succesvol zijn op Amazon? Dan kun je niet  om Amazon advertising heen. Hoe val je nog op tussen het enorme aanbod? Amazon Ads is de oplossing volgens ons! De mogelijkheden en werking van Amazon advertising lijkt verassend veel op Google Ads.

Adverteren op Amazon kan op drie verschillende manieren: gesponsorde producten, merken en banners. Amazon Ads werkt volgens het 'Cost Per Click' principe en je kunt ‘gesponsorde posts’ laten zien op basis van ingestelde keywords. Naast advertenties op de resultatenpagina, op basis van keywords, kun je ook kiezen voor advertenties op product-detailpagina’s. Deze vorm van adverteren is beter vergelijkbaar met banners via het display netwerk van Google en wordt vertoond bij vergelijkbare producten. 

Waarom Amazon advertising?

✔ Maak gebruik van het enorme bereik van Amazon

✔ Je betaalt pas als iemand op je Amazon ad heeft geklikt

✔ De helft van alle zoekopdrachten in de Verenigde Staten en Duitsland begint met Amazon, wees de concurrentie in Nederland voor!

Aan de slag!
Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan! Daag ons uit, daar krijgen we energie van.

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

  • FBTO

    Kwalitatieve Linkbuilding
    SEO
    Resultaten

  • We zijn erg blij met de samenwerking, inzet en resultaten. FBTO