Data Analyse

Inzicht in je business met een praktische aanpak

Ken je dat? Je hebt een online business, maar je hebt geen idee hoe je online presteert. En, belangrijker nog, je weet óók niet hoe je extra rendement kunt genereren! Meten = weten en met data-analyse maak jij het verschil!

Hoe fit is jouw business?

Het is eigenlijk net als bij de prestatiemeter van je fitnesstoestel: gebruik je hem goed, dan kun je optimaal presteren, maar gebruik je hem niet, dan mis je het noodzakelijke inzicht in je fitheid. Hoe fit is jouw online business? Weet jij hoe je presteert en hoe je kunt bijsturen om extra rendement te creëren? Wij helpen je!

De kracht van data-analyse

Werk jij jezelf ook online in het zweet en wil je weten hoe je optimaal kunt presteren? Dan helpen wij je met goede data-analyses. Zo weet je precies waar je potentiële kansen liggen. Kansen waar je blij van wordt en die je business een boost geven.

JVDmedia, de ultieme webfitnesscoach

Van lokale hoveniers tot internationale webshops - wat je organisatievorm ook is, wij maken van jouw online business een krachtpatser! Onze webfitnesscoaches staan voor je klaar met een stevig fitnessprogramma:

 • Warming up: een gedegen inrichting van je online business geeft je een vliegende start
 • Cross training: met een strakke planning en krachtige analyses sta je sterk
 • Push-ups: nieuwe inzichten en bruikbare tips en tools voor extra fitheid
 • Looptraining: Direct toepasbare werkwijzen zorgen voor een goede conditie

Meer weten?

Ben jij klaar voor een topfitte business? Dan staan onze webfitnesscoaches te trappelen om met je aan het werk te gaan. Profiteer van onze krachtige data-analyses en praktische aanpak en geef je online business een boost! 

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • Door het stellen van doelgerichte vragen begrepen ze snel wat onze wensen waren. MKB Fonds Drenthe