Facebook Adverteren

Facebook marketing als onderdeel van je online marketing strategie

Als ondernemer heb je het ongetwijfeld wel eens geprobeerd; adverteren via Facebook. Maar levert het je ook omzet op? Wij leggen je graag uit hoe wij meer rendement uit je Facebook campagnes halen.

Facebook Adverteren

Facebook adverteren is een goede mogelijkheid om in contact te komen met je doelgroep. Door nauwkeurig te targeten op de kenmerken van je doelgroep, zorg je ervoor dat de juiste personen je Facebook advertenties te zien krijgen. Als je dan ook nog leuke en relevante content weet te creëren, dan ben je goed op weg! En wie weet, levert het je zelfs al conversies op.

De volgende stap wordt vaak als een stuk lastiger ervaren. Want hoe maak je de stap van 'best wel prima' resultaten uit je Facebook advertenties, naar een volwaardige groeistrategie. Dit is waar wij om de hoek komen kijken!

Facebook Marketing als onderdeel van je online strategie

Structurele online groei gaat je niet lukken zonder een heldere online marketing strategie. Alleen Facebook adverteren is prima om 'de eerste meters' te maken, data te verzamelen en verkeer naar je website toe te leiden. De volgende stap is om te zorgen dat je online op alle kanalen aanwezig bent waar je klant zich ook bevindt. Vergeet dus ook andere social media kanalen als Instagram, LinkedIn, Pinterest of zelfs Snapchat niet. 

Is je klant eenmaal op je website, dan wil je natuurlijk dat hij/zij een bestelling plaatst, contact opneemt of wat de belangrijkste conversie van je website ook maar is. De praktijk zal echter zijn dat 95% van je website bezoekers, de website zal verlaten zonder dit te doen. Om dit rendement te verbeteren kun je bijvoorbeeld remarketing inzetten om 'top of mind' te blijven, A/B testen uitvoeren om de effectiviteit van je website te verbeteren en extra, laagdrempelige conversiemomenten toevoegen (bijvoorbeeld een chat of een nieuwsbrief) om je bezoekers toch tot actie aan te zetten.

Facebook Marketing uitbesteden?

Onze online marketeers helpen je graag met een succesvolle Facebook marketing strategie. Wij nemen je al het werk uit handen, zodat jij je niet meer hoeft te richten op Facebook adverteren en tijd overhoud voor je core business! 

Naast Facebook Marketing hebben wij ruim tien jaar ervaring met onder andere:

Wil je ook graag meer rendement uit je Facebook Campagnes? Neem gerust eens contact met ons op!

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

  • Online Marketing voor de Makelaardij

  • Korte lijntjes, persoonlijk contact en vakmanschap