Online Marketing Starterspakket

Op maat voor de zzp’er en startende ondernemer

Als ondernemer heb je het altijd druk. Je weet dat je eigenlijk meer aandacht zou moeten besteden aan je website, je sociale media en je online marketing, maar in de praktijk komt hier weinig van terecht. Direct veel geld uitgeven aan een online bureau is ook niet echt een optie, dus blijf je maar wat aanmodderen. Herkenbaar?

Online marketing
voor elk budget

Wij merken dat de meeste 'standaard' online marketing trajecten niet zijn ingesteld op de kleine ondernemer, maar wij denken dat dat anders kan. Wel de kennis en kunde van ervaren specialisten, maar tegen een starter tarief. Hoe?

Wij zijn ervan overtuigd dat online marketing voor iedereen en voor elk budget ingezet kan worden, alleen hoe zet je die eerste stap? Specifiek voor ondernemers die graag die eerste stap willen zetten, hebben we het online marketing starterspakket samengesteld. Hiermee helpen we je om kleinschalig de eerste online marketing stappen te zetten en zetten we campagnes op om stap voor stap je online bereik te vergroten. 

Dit doen we al vanaf €85,00 per maand! Om het risico voor jou als ondernemer helemaal tot een minimum te beperken, kun je bij ons zelfs maandelijks opzeggen. 

Online Marketing Starterspakket:

 • Al vanaf €85,00 per maand
 • Jij bepaalt het klikbudget
 • Maandelijks opzegbaar
 • Google, Facebook, Instagram en/of Linkedin

Waarom doen wij dit?

Wij geloven er sterk in dat wie goed doet, goed ontmoet. We begrijpen als geen ander dat de stap om te beginnen met online marketing een flinke drempel kan zijn voor jou als kleinere ondernemer, en wij helpen je graag die drempel over. En groei jij? Dan groeien wij met je mee.

Neem je contact met ons op?

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • Korte lijntjes, persoonlijk contact en vakmanschap