LinkedIn Adverteren

LinkedIn marketing als onderdeel van je online marketing strategie

Heb jij een zakelijke doelgroep, maar heb je moeite om deze te bereiken? Met meer dan 4,7 miljoen accounts in Nederland, is adverteren op LinkedIn een goede manier om zichtbaar te worden op de zakelijke markt.

LinkedIn Adverteren

LinkedIn adverteren is ideaal om je zakelijke doelgroep te bereiken. Door gedetailleerd te targeten kun je een geheel andere doelgroep voor je product of dienst bereiken. Daarnaast hebben 4 op de 5 LinkedIn gebruikers beslissingsbevoegdheid binnen een bedrijf.

Via LinkedIn Adverteren kun je heel campagne gericht te werk gaan en jouw doelgroep goed bereiken. Door te targeten op bijvoorbeeld opleiding, functietitel of senioriteitsniveau bereik je de juiste mensen.

LinkedIn Marketing als onderdeel van je online strategie

Structurele online groei gaat je niet lukken zonder een heldere online marketing strategie. Alleen LinkedIn adverteren is prima om 'de eerste meters' te maken, data te verzamelen en verkeer naar je website toe te leiden. De volgende stap is om te zorgen dat je online op alle kanalen aanwezig bent waar je klant zich ook bevindt. Vergeet dus ook andere social media kanalen als Instagram, Facebook, Pinterest of zelfs Snapchat niet. 

Is je klant eenmaal op je website, dan wil je natuurlijk dat hij/zij een bestelling plaatst, contact opneemt of wat de belangrijkste conversie van je website ook maar is. De praktijk zal echter zijn dat 95% van je website bezoekers, de website zal verlaten zonder dit te doen. Om dit rendement te verbeteren kun je bijvoorbeeld remarketing inzetten om 'top of mind' te blijven, A/B testen uitvoeren om de effectiviteit van je website te verbeteren en extra, laagdrempelige conversiemomenten toevoegen (bijvoorbeeld een chat of een nieuwsbrief) om je bezoekers toch tot actie aan te zetten.

Waarom LinkedIn adverteren?

✔ Target doelgericht

✔ Bereik je zakelijke doelgroep

✔ Controle over het budget

Aan de slag!
Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan! Daag ons uit, daar krijgen we energie van.

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

  • FBTO

    Kwalitatieve Linkbuilding
    SEO
    Resultaten

  • Door hun ervaring wisten ze onze wensen goed om te zetten in een mooie en functionele website. MKB Fonds Drenthe