Strategie

Het geheim van de online strategie

Zeg eens eerlijk, beslis jij altijd met je hoofd of met je hart? En gebruik je dan harde cijfers, of zit er een hele dosis yin en yang bij? Je moest eens weten hoeveel rendement veel bedrijven extra kunnen behalen met een afgewogen online strategie. Benieuwd hoe wij daarmee kunnen helpen? We leggen het uit!

"Het is net voetballen"

Een online business is eigenlijk net een voetbalwedstrijd: eerst analyseer je het speelveld en de tegenstander, daarna bepaal je de winnende tactiek. Anders loop je doelloos op het veld en wordt scoren een lastige klus. Zo werkt het ook bij je online business. Ook die is gebaat bij een goede analyse, een afgewogen strategie en natuurlijk een winning team! Alleen dán kun je scoren. Logisch toch? Maak daarom gebruik van onze expertise. Samen met jou brengen we je doelgroepen in kaart en stellen we een customer journey op. We zorgen voor structuur en planning zodat jij op het online speelveld kunt scoren. Kortom: met ons dreamteam ga je goed voorbereid de wedstrijd in. Dus laat de Messi in je los en ga recht op je doel af!

JVDmedia

We geven het eerlijk toe, wij doen het nét een beetje anders dan de meeste anderen. Wij houden bijvoorbeeld niet van ingewikkelde en theoretisch hoogdravende verhalen voor je online business. Bij ons vind je juist praktische en direct inzetbare oplossingen die jouw business meteen een boost geven. Samen met jou werken we aan een concreet plan voor je online business. We geven antwoorden op vragen als:

 • Hoe ziet mijn markt eruit?
 • Waar bevinden mijn klanten zich?
 • Op welke manier zoeken mijn klanten en hoe sluit ik daarbij aan?
 • Hoe zet ik mijn website optimaal in voor extra leads?
 • Hoe meet ik de resultaten en stuur ik bij?

Met onze no-nonsense aanpak ga je direct doelgericht te werk. Speel daarom ook op Champions League-niveau en zet ons team van sterspelers in.

Enthousiast geworden?

Ben jij ook toe aan een online boost op Champions League-niveau? Niet aarzelen, gewoon bellen of mailen. We helpen je graag! Profiteer van onze praktisch aanpak, dan gaan we samen scoren! 

 

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • Online Marketing voor de Makelaardij

  Regionale online marketing
  Naamsbekendheid
  Bereik

 • JVDmedia werkt niet alleen voor, maar vooral ook samen met de klant.