Workshops

Leren van echte specialisten

Wil je je kennis verhogen op het gebied van online marketing? Of wil je juist een aantal praktische hands-on tips die je direct in de praktijk kunt toepassen?

Waar zijn mijn klanten!

Stel je voor dat iedere klant super voorspelbaar was. Eén voor één rollen ze zo je salesfunnel in als water uit de kraan. Dát zou je een hoop denkwerk schelen! Maar zeg eens eerlijk, hoe voorspelbaar zijn jóúw klanten? Weet jij precies waar ze zich online bevinden en hoe je ze het beste kunt benaderen? Als je antwoord geen volmondig JA! is, loop je waarschijnlijk veel potentiele klanten mis. Of erger nog: je geeft je geld uit aan de verkeerde vorm van advertising… Laat ons je daarom helpen!

Bijscholing via workshops

Want wat jij nodig hebt is een online advertising strategie, gebaseerd op de customer journey van jouw klant. Wij hebben een paar gave workshops voor je klaarstaan waar je alles leert over de geheimen van online advertising. Nee, wij maken je klanten niet minder onvoorspelbaar, dat kunnen wíj zelfs niet. We maken je klanten wel víndbaar en benaderbaar. Bovendien leer je met onze workshops hoe je het meeste rendement haalt uit je advertisingcampagnes. En dát loont! Dus als jij je klanten het beste gunt, kom dan achter je bureau vandaan en schrijf je in voor onze workshops.

Workshops bij JVDmedia?

Wie denkt dat een ICT-team tegenwoordig nog steeds bestaat uit nerds met een veel te grote bril en ongekamd haar, vergist zich. Want naast de ruim 12 jaar ervaring die onze specialisten in de branche hebben opgedaan, maakt ook een setje lenzen en een kam inmiddels onderdeel uit van hun persoonlijke accessoires. Onze workshops zijn dus van hoge kwaliteit, gegeven door nette en verzorgde specialisten. Geknipt en gekamd kennen zij het klappen van de online-zweep als geen ander. Profiteer van die combinatie! Wij bieden je:

 • Laagdrempelige workshops
 • Met actuele kennis en inzichten
 • Een praktijkgerichte opzet
 • Direct toepasbaar
 • Een conversieverhogend resultaat

Enthousiast geworden?

Wil jij ook weten hoe je jouw klanten het beste kunt benaderen? Doe dan jezelf én je klanten een plezier en schrijf je in voor een van onze workshops. We nemen je mee op een uitgebreide klantreis en leren je alle onderdelen van een perfecte klantbenadering. Doen!

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • Online Marketing voor de Makelaardij

  Regionale online marketing
  Naamsbekendheid
  Bereik

 • Ik had vooraf niet durven hopen, nu al zo ver te zijn. Loyaal Bewindvoering