Ons verhaal

Jouw fullservice mediabureau

We kunnen natuurlijk uitgebreid uit de doeken doen hoe goed wij onszelf vinden. Dat wij louter streven naar het beste resultaat en dat we ouderwets vakmanschap als geen ander weten te combineren met moderne online inzichten. Maar ja, dat vinden wel meer bedrijven van zichzelf. Wat maakt óns nou zo bijzonder?

 • Succesvolle projecten
 • Online rendement
 • Blije klanten

Wij vertalen jouw bedrijfsidentiteit naar een sterke online aanpak!

 1. Het verlengstuk van onze klanten

  Wij willen een verlengstuk zijn van onze klanten. Wij zien het als onze taak om te doorgronden wat jou als klant uniek maakt en vertalen dat naar een ijzersterke online marketing strategie.
 2. Passie en het allerbeste

  Buitengewoon het allerbeste creëren, dat is onze passie. Supergave websites, dynamische applicaties en prachtige campagnes met de beste strategieën waar we met hart en ziel aan werken. En dat alles doen we in nauwe samenwerking met jou! We zijn dan ook meer dan een online mediabureau en zetten altijd dat extra stapje.
 3. Daadkracht!

  Daadkracht tonen en gas geven. Want met eindeloos theoretisch getreuzel schieten we niks op. Wij zijn trots op onze daadkracht en zullen samen, jouw bedrijfsidentiteit vertalen naar een sterke online aanpak.

Onze missie

Het fenomeen 'Online' is tegenwoordig een hele belangrijke factor binnen een onderneming en wij zien het als onze taak om resultaatgericht en met daadkracht, commitment en veel kwaliteit, ambitieuze ondernemingen hierin naar een volgend niveau te stuwen. 

Door ons continue weer te levelen aan deze ambitieuze ondernemingen en ons serieus te verdiepen in hun unieke bedrijfsidentiteit, willen wij de perfecte vertaalslag maken naar de beste online aanpak. Wij streven naar kwaliteit, willen gevoel leggen in alles wat we doen en streven altijd naar hoogst haalbare in ons werk en onze ontwikkeling.

15+ jaar aan online ervaring

Met meer dan 15 jaar aan online ervaring, vertalen wij bedrijfsidentiteiten naar een sterke online aanpak. Of dit nou gaat om het online vermarkten van jouw producten en diensten of om het bouwen van een supergave en gebruiksvriendelijke website, webshop of applicatie. Wij verdiepen ons eerst echt in de achtergrond en de visie van onze klant, vervolgens weten wij dit altijd weer te vertalen naar een ijzersterke strategie en eindproduct.

Wil jij jouw bedrijfsidentiteit met ons delen of ben je gewoon benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • Door het stellen van doelgerichte vragen begrepen ze snel wat onze wensen waren. MKB Fonds Drenthe