Linkbuilding

Hogere posities in Google en meer autoriteit

Linkbuilding is anno 2020 nog steeds een erg effectieve manier om te werken aan de vindbaarheid van je website in Google, mits je het slim en strategisch inzet natuurlijk.

Linkbuilding, wat is er mogelijk?

Door het inzetten van linkbuilding vergroot je de autoriteit van je website. Het opbouwen van autoriteit is een erg belangrijk onderdeel op het vlak van SEO (zoekmachine optimalisatie). Hierdoor staat je website sterker ten opzichte van de websites van je concurrenten en helpt het om uiteindelijk betere posities in Google te behalen.

Linkbuilding uitbesteden?

Wil je je Linkbuilding uitbesteden aan een Linkbuilding bureau? Wij gaan graag de uitdaging met je aan! Op basis van een een nulmeting van je website en je doelstellingen stellen wij samen een Linkbuilding strategie op. Dit doen we aan de hand van de ‘Linkbuilding piramide’.

Kwaliteit vs kwantiteit

Afhankelijk van je doelen en de nulmeting van je website, bepalen we de juiste mix van kwalitatieve linkbuilding en kwantitatieve linkbuilding. Met kwalitatieve linkbuilding creëren we backlinks op websites van een hoge kwaliteit, hiervoor focussen we ons op de top van de linkbuilding piramide. We bereiken dit door middel van contentcreatie in de vorm van artikelen / blogs (waarin we 1 of 2 linkjes opnemen) die we laten plaatsen op hoge kwaliteit websites. Met kwantitatieve linkbuilding richten we ons meer op de onderkant van de piramide en creëren we ‘bulk’ linkjes op lagere kwaliteit websites (maar wel altijd relevant!). Hiermee zorgen we voor een gezonde mix aan backlinks, waarmee je op de lange termijn steeds meer autoriteit opbouwt en betere posities in Google krijgt!

Linkbuilding als onderdeel van je SEO strategie

Uiteraard geldt ook in het geval van linkbuilding dat je niet op één paard moet wedden. Linkbuilding werkt het best als ook de rest van je website goed geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Pak je dit goed aan heb je een SEO strategie voor de lange termijn? Dan is linkbuilding een onmisbaar onderdeel voor bedrijven die online écht willen groeien. Onze linkbuilding specialisten staan klaar om samen met jou een succesverhaal te schrijven!

Waarom Linkbuilding uitbesteden?

✔ Op een duurzame manier de autoriteit van je website vergroten

✔ Hogere rankings op belangrijke zoektermen in Google

✔ Op de lange termijn profiteren van meer ‘gratis’ bezoekers uit Google

Aan de slag!
Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan! Daag ons uit, daar krijgen we energie van.


Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

  • FBTO

    Kwalitatieve Linkbuilding
    SEO
    Resultaten

  • Ik had vooraf niet durven hopen, nu al zo ver te zijn. Loyaal Bewindvoering