SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Creëer een breed draagvlak in de SEO resultaten van Google

Websites zo optimaliseren dat jouw business een breder draagvlak krijgt binnen de organische resultaten van de zoekmachine.

Verleid je doelgroep via de SEO resultaten

Om goede SEO posities te verkrijgen in de zoekmachine is het belangrijk om een goede SEO strategie op te zetten. Hierbij gaan wij verder dan menig ander SEO bedrijf. Wij focussen ons niet op alleen de SEO en de vindbaarheid, maar vinden het enorm belangrijk dat bij alles wat wij doen de identiteit van onze klanten sterk tot uiting komt. Jouw klanten voelen zich immers aangetrokken door wat je als bedrijf uitstraalt en hoe je als bedrijf te werk gaat. Dan kunnen we wel de standaard trucjes tot uitvoering brengen, maar voor de lange termijn vinden wij een brede visie echt noodzakelijk. Dat is dan ook waar wij goed in zijn en hoe wij samen met jou naar het volgende niveau varen.

Pagina 2 en verder

Wij internetters zijn eigenlijk best voorspelbaar. Want of we nou op zoek zijn naar een antieke stoomfluit of naar een zelfrijdende auto, we kijken nooit veel verder dan pagina 1 in de zoekresultaten. Dat geldt voor alle internetters, dus ook voor jouw potentiële klanten. Die haken ook af na pagina 1. Wil jij die klantenstroom niet mislopen? Schakel dan snel de hulp in van onze SEO-specialisten. Zij zijn baas in het optimaliseren van je website. Ze kennen het geheim van zoekmachine optimalisatie als geen ander en weten precies hoe jouw website organisch beter kan scoren. Het is hun vak. Maar let op: SEO bij JVDmedia =

 • Je website hoger in Google
 • Meer online bereik
 • Meer websitebezoekers via Google
 • En uiteindelijk, meer klanten!

Kan jouw organisatie die extra werkdruk al aan?

Je website hoger in Google?

Ben je enthousiast geworden over onze SEO-aanpak? En ben je ook toe aan een hogere ranking in de zoekresultaten van Google? Wij helpen je! Geef onze SEO-specialisten een klein duwtje en ze rollen jouw website in rap tempo naar de hoogste regionen in Google. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op, dan drinken we samen een kop koffie. Moet je echt doen, je website verdient het!

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • Door hun ervaring wisten ze onze wensen goed om te zetten in een mooie en functionele website. MKB Fonds Drenthe