Vacature Medior Online Marketeer

Ben jij de gedreven en nauwkeurige online marketing specialist die wij zoeken??

Op zoek naar een uitdagende baan met zeer uiteenlopende projecten? Wacht dan niet langer en reageer op de vacture voor medior online marketeer!


Waar kom je te werken?

Bij JVDmedia, het leukste online bureau van Drenthe! Je wordt onderdeel van een hecht en creatief team met verstand van zaken en een open communicatie. 

Vanuit ons kantoor in hartje Assen (Drenthe), werken wij aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten voor het MKB in Nederland. Wij zijn trots dat we een veelzijdig klantenbestand hebben met onder andere klanten als Kruit en Kramer, Daan.eu en TVM.

Zo bouwen wij gave websites, webshops en applicaties en aan de hand van online marketing werken we effectief aan de online groei van onze klanten. Vanwege continue groei van ons klantenbestand, ben jij als parttime of fulltime medior online marketeer met 2 tot 5 jaar ervaring zeer welkom.

Wat ga je doen als medior online marketeer?

Als medior online marketeer heb je een breed takenpakket en ben je het aanspreekpunt voor veel leuke en verschillende klanten. Je houdt je o.a. bezig met het opzetten en beheren van campagnes via Google Ads en social media (zoals Facebook, LinkedIn, Instagram), maar denkt ook mee bij het opzetten van SEO strategieën, zorgt ervoor dat alles goed doorgemeten wordt in Google Analytics en rapporteert de behaalde resultaten aan de klant.

Kortom, alles om je klanten online te laten groeien! Uiteraard hoef je geen specialist te zijn in elk onderdeel, want ons team van specialisten staat klaar om jou hierin te ondersteunen.

Ruimte voor ontwikkeling

De campagnes, strategie en branding zijn belangrijke elementen waarmee we onze kwaliteit uitdragen. Daarnaast ligt onze focus op de (door)ontwikkeling van ons team en de werksfeer op kantoor. Jouw ervaring is precies wat we nodig hebben! 

Hart voor de zaak en ons vak

Liefde voor het vak mag niet ontbreken en een actieve houding als medior online marketeer vinden we belangrijk. Met een team van bevlogen collega’s zorgen wij voor knallende resultaten.

Hoe kan ik solliciteren?

Kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan snel jouw CV + motivatie naar werken@jvdmedia.nl. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Johan van Dijk via 085 301 5228.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

  • Daan

    Maatwerk
    Development
    Innovatie
    Custom CMS

  • Korte lijntjes, persoonlijk contact en vakmanschap