Stage webdeveloper

Heb jij een creatieve geest en enige ervaring met webdevelopment?

Ben jij op zoek naar een toffe stage waarin jij je verder kunt ontwikkelen als webdeveloper? Kom dan bij ons stage lopen!

Hier ga je mee bezig:

Tijdens je stage ga je meewerken aan zowel eigen projecten als projecten voor onze klanten. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband bezig met verschillende front- en back-end taken.

Waar ga je stage lopen?

JVDmedia streeft altijd naar de mooiste resultaten. Wij hebben een open-mindset en een creatieve geest. Door ouderwets vakmanschap te combineren met innovatieve en frisse ideeën ontstaan de tofste resultaten. Bij JVDmedia werken we in een betrokken en gedreven team. Samen halen we het beste uit onszelf om uiteindelijk een vet resultaat voor de klant neer te zetten. Je komt te werken in een leuk team en een gezellige, informele werkomgeving.

Voor deze stage is het belangrijk dat je:

 • een relevante MBO, HBO of WO opleiding volgt;
 • leergierig en zelfstandig bent;
 • (enige) ervaring hebt met bijvoorbeeld WordPress, Magento, SCSS/HTML, Laravel, React of Angular en jezelf hier verder in wilt ontwikkelen;
 • kritisch bent op je eigen werk en dat van je collega’s;
 • Je eigen mening durft te geven en meedenkt in oplossingen.

Waar moet ik solliciteren? 

Ben jij de juiste persoon voor deze stage? Wacht dan niet langer en solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar werken@jvdmedia.nl

Heb je twijfels of vragen? 

Neem dan gerust contact op met Johan van Dijk via werken@jvdmedia.nl of bel 085 301 5228. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • We zijn erg blij met de samenwerking, inzet en resultaten. FBTO