Cadix

Resultaten om trots op te zijn

Cadix levert cursussen, consultancy en detachering in de bouw, werktuigbouw en infra.

Cadix levert cursussen, consultancy en detachering in de bouw, werktuigbouw en infra. Op trainingslocaties door heel Nederland verzorgt Cadix een breed scala aan CAD-trainingen. Om de online zichtbaarheid, vindbaarheid en het aantal inschrijvingen voor deze trainingen steeds verder te verhogen, voert JVDmedia de online advertising voor Cadix uit. De focus van de campagnes ligt op cursussen voor de Autodesk software AutoCAD, Revit, Inventor en BIM.

De eerste - en misschien wel belangrijkste - stap bij het bepalen van een online strategie, is het uitvoeren van een grondige keyword analyse. Hiermee krijg je als organisatie inzicht in het zoekgedrag van je doelgroep, welke zoektermen ze gebruiken en wat de zoekvolumes zijn per maand. Op basis van deze analyse kun je dan een onderbouwde structuur van je advertentiecampagnes bepalen.

Na de ideale structuur voor de campagnes van Cadix te hebben bepaald, is het zaak om de campagnes steeds verder te optimaliseren door continu te analyseren, verbeterpunten vast te stellen, en aanpassingen te testen. Door op deze actieve en kritische manier met de campagnes bezig te zijn, hebben we het rendement steeds verder weten te verhogen.

We horen je denken, maar wat leveren al deze inspanningen dan op? Het aantal inschrijvingen is in een jaar tijd met 60,8% toegenomen ten opzichte van het voorgaande jaar! Een resultaat om trots op te zijn!

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Andere gave cases

 • Regent Makelaars

  Google Ads

  Facebook

  Remarketing

 • Online Marketing voor de Makelaardij

  Regionale online marketing

  Naamsbekendheid

  Bereik