Over ons

Jouw fullservice mediabureau

We kunnen natuurlijk uitgebreid uit de doeken doen hoe goed wij onszelf vinden. Dat wij louter streven naar het beste resultaat en dat we ouderwets vakmanschap als geen ander weten te combineren met moderne online inzichten. Maar ja, dat vinden wel meer websitebouwers van zichzelf. Wat maakt óns nou zo bijzonder?

 • Succesvolle projecten
 • Online rendement
 • Blije klanten

Wij geloven in SAMENwerking

 1. Samen staan we sterk

  Scoren doe je samen! Bij ons zit je goed en sta je sterk. Wij helpen je van a tot z bij het behalen van je online doelstelling. Van websites en applicaties tot complete marketingstrategieën en online campagnes, wij staan voor je klaar.
 2. Plezier is de essentie

  Ons doel is om jou blij te maken en je verwachting te overtreffen. Dan zijn we pas tevreden! Want plezier is de essentie toch? En als jij blij en tevreden bent, zijn wij dat ook. Dat plezier zie je terug in onze prachtige creaties.
 3. Gepassioneerde vakmanschap

  Ongeremd het allerbeste creëren, dát is onze passie. Supergave websites, dynamische applicaties en prachtige campagnes waar we ons hart en onze ziel in leggen. Klinkt zweverig? Valt mee hoor. Profiteer ervan en zweef mee!
 4. Daadkracht!

  Ondernemen betekent: daadkracht tonen en gas geven. Want met oeverloos theoretisch getreuzel schieten we niks op. Wij houden dan ook van de kracht van daadkracht. Samen met jou helpen we je online business op weg met supergave projecten.

Onze visie

Kun jij nog zonder internet? Wij ook niet. Maar ja, het is dan ook onze core business. Dat maakt ons meteen ook baas op ons vakgebied. Onze missie is om jou te helpen bij jóúw online business. Met ambitieuze projecten en supergave proposities. We creëren extra rendement voor jou. Ben jij ook toe aan groei en bloei van je onderneming? Wij zijn er voor je!

Onze missie

Structurele groei voor jouw business, dat is ons doel. Ons sleutelwoord daarbij: samenwerking! Kies je voor ons, dan kies je voor ruim 12 jaar gepassioneerd vakmanschap vanuit samenwerking. Van grote multinationals tot ambitieuze ZZP-ers, onze specialisten werken aan de meest uiteenlopende campagnes. Niet vóór, maar mét onze klanten. Dát is wat ons zo speciaal maakt: wij overtreffen graag de verwachting. Wij werken aan:

 • Structurele groei van jouw online business
 • Nauwe samenwerking om jouw doel te bereiken
 • Resultaatgericht maatwerk

JVDmedia

Wij zijn JVDmedia! Een online marketing bureau uit Assen. Wij helpen jou bedrijf door te laten groeien op het internet. Onze specialisten die meer dan 10 jaar werkzaam zijn in dit vak staan voor jou klaar. Wij zijn al werkzaam in Drenthe, Groningen, Friesland & Overijssel. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust een kopje koffie drinken, of neem contact met ons op.


Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • We zijn erg blij met de samenwerking, inzet en resultaten. FBTO