We willen je graag ontmoeten!

Op 7 en 8 november is het weer tijd voor de Promotiedagen, en wij zijn er bij!

De Promotiedagen in het Martiniplaza te Groningen zijn niet zomaar een evenement; ze zijn al 36 jaar een vaste waarde voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Dit is dé ontmoetingsplek waar bevlogen ondernemers uit Drenthe, Friesland en Groningen samenkomen, hun kennis en expertise delen en inspirerende nieuwe samenwerkingen smeden.

Het thema voor 2023 is: “Het nieuwe noorden”. Ofwel, hoe ziet het noorden er in 2040 uit?

Bij JVDmedia zijn we niet slechts toeschouwers van deze toekomstige transformatie; we zijn actieve deelnemers. Vanuit ons bruisende kantoor in Assen zijn we gedreven om Noord-Nederlandse bedrijven op een vernieuwende manier digitaal te positioneren.

Of je nu op zoek bent naar scherpe online marketing, geavanceerde webdevelopment of pakkende content, wij bieden een totaaloplossing die je helpt je groeiambities te realiseren. Wij geloven dat dit onze bijdrage is aan het vormen van het nieuwe noorden. Laten we samenwerken en het noorden van de toekomst vandaag nog vormgeven!

Je zult dus wel denken; kan dit mij ook helpen?

Zit jij met brandende vragen?

Heb jij je weleens afgevraagd of je iedere mogelijke klant wel bereikt? Twijfel je over de impact van je marketingstrategie? En wat dacht je van de kracht van je website in het genereren van conversies?

Deze vragen kunnen wij voor je beantwoorden. Wij staan op beide dagen de hele dag voor je klaar om kennis met jou te maken, te sparren over jouw vragen en om lekker open te praten over de mogelijkheden die er voor jou liggen.

Naast dat wij beschikbaar zijn voor jouw vragen, hebben we nog veel meer toffe dingen in petto.

Waarom mag je dit niet missen?

Connect: Dit is dé gelegenheid om ons beter te leren kennen. Benieuwd naar wie wij zijn en wat JVDmedia voor jouw bedrijf kan betekenen? Dit is hét moment om daar achter te komen.

Vragen & Sparren: Heb je brandende vragen of wil je gewoon even sparren over de toekomst van jouw bedrijf? Wij staan voor je klaar. Laagdrempelig, persoonlijk en vol energie!

Fun & Games: Zoek ons op en doe mee aan onze toffe quiz. Wie weet ga jij naar huis met een van onze fantastische prijzen!

Op dinsdag 7 november en woensdag 8 november staan wij tussen 12:00 en 21:30 uur voor je klaar op het IT plein bij Stand nr. 2025 in het Martiniplaza te Groningen.

Kom je ook? Klik dan hier om jouw ticket voor de Promotiedagen 2023 te claimen.

Inspiratie

Inhaakkalender downloaden

Volop inspiratie voor je socials, campagnes en content met de enige echte JVDmedia inhaakkalender!

Inhaakkalender downloaden