Doelgerichte websites

Jouw website als het digitale gezicht van je bedrijf

Past je huidige website niet meer bij jouw identiteit? Levert de website niet de conversies op die je wilt? Al ruim 15 jaar helpen wij onze klanten met het ontwikkelen van een nieuwe doelgerichte en gebruiksvriendelijke website. Samen met jou halen wij het maximale uit online door jouw bedrijfsidentiteit te vertalen naar een unieke website.

Jouw online visitekaartje

Wil je jouw digitale aanwezigheid niet alleen versterken, maar ook omzetten in een gebruiksvriendelijke omgeving waarmee jouw online doelen worden gehaald? Een nieuwe website laten maken door het creatieve bureau JVDmedia houdt in dat je niet alleen een website krijgt die visueel aantrekkelijk is, maar die ook optimaal functioneert en is geoptimaliseerd voor maximale conversies. Jouw website fungeert als het digitale gezicht van jouw onderneming. Wij begrijpen het cruciale belang van een sterke eerste indruk en zorgen ervoor dat jouw site niet alleen aanspreekt, maar ook behoudt en converteert.

Doelgerichte maatwerkoplossingen

Elk bedrijf is uniek en jouw website zou dat ook moeten zijn. JVDmedia biedt geen standaard sjablonen, maar bouwen jouw site vanaf de basis op, volledig afgestemd op jouw specifieke merkidentiteit en bedrijfsdoelen. Aan de hand van jouw input gaan onze designers aan de slag en leveren jullie een design aan waar je trots op mag zijn. En waar je je volledig mee kunt identificeren. Het is niet voor niets het online visitekaartje. Aangezien een groot deel van het internetverkeer via mobiele apparaten gaat, zorgen we er logischerwijs voor dat jouw website responsief is en optimaal functioneert op alle apparaten en schermformaten.

SEO-geoptimaliseerd en digitaal toegankelijk

Als je bij JVDmedia een nieuwe website laat maken, dan staat jouw doelgroep voorop. Zij moeten makkelijk kunnen navigeren op jouw online omgeving. Een effectief design zorgt daarvoor, maar een website moet ook vindbaar zijn in de zoekmachines. Voor ons als full service online bureau een vanzelfsprekendheid. Jouw website wordt dan ook volledig SEO-geoptimaliseerd om de zichtbaarheid te verhogen en meer bezoekers te trekken. Tot slot houden wij te allen tijde rekening met de digitale toegankelijkheid, zodat iedereen, ongeacht technische vaardigheid of beperking, toegang heeft tot de inhoud.

Het stappenplan

Hoe ziet een website traject met ons eruit?

1

De kick-off

Het traject begint met een kennismaking. Tijdens deze initiële fase luisteren we aandachtig naar je wensen, bespreken we jouw bedrijfsdoelen en analyseren we je doelgroep. Deze diepgaande kennis stelt ons in staat om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw behoeften. We bepalen samen de primaire functies, het doel en de kernboodschap van de website.

2

Planning

Na de kennismaking ontwikkelen we een gedetailleerde projectplanning. Dit omvat het vaststellen van mijlpalen, het uitlijnen van technische specificaties en het bepalen van de contentstrategie. In deze fase zetten we ook de structuur van de site op, inclusief sitemaps en wireframes, die de basis vormen voor het design en de ontwikkeling. We zorgen ervoor dat alles in lijn is met zowel SEO-best practices als digitale toegankelijkheidsnormen.

3

Ontwerp

Met de strategie als leidraad beginnen onze designers aan het visuele concept. Dit proces omvat het creëren van een uniek en aantrekkelijk design dat jouw merkidentiteit versterkt. We presenteren verschillende ontwerpmogelijkheden, waarna we jouw feedback verwerken om tot het definitieve ontwerp te komen. Deze fase is iteratief, wat betekent dat we verfijningen blijven aanbrengen tot je volledig tevreden bent.

4

Ontwikkeling en livegang

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, beginnen onze ontwikkelaars met de codering. Tijdens deze fase integreren we alle functionaliteiten, zoals e-commerce systemen, interactieve elementen en backend-diensten. Na een succesvolle testfase plannen we de lancering van jouw website. Na de lancering blijven we monitoren en optimaliseren waar nodig om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft presteren.

5

Doorontwikkeling

Ons werk stopt niet bij de lancering. We bieden doorlopend onderhoud en support om ervoor te zorgen dat jouw site up-to-date, veilig en effectief blijft. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingschecks en continue SEO-optimalisatie. Daarnaast staan we klaar om verdere ontwikkelingen en functies toe te voegen naarmate jouw bedrijf groeit.

Nieuwe website laten maken bij JVDmedia

Waarom zou je een website laten maken bij JVDmedia? Het antwoord is eenvoudig: onze ervaren specialisten zijn creatief, luisteren naar jouw wensen en stellen alles in het werk om met je nieuwe website je doelen te halen. Als full service bureau in Assen hebben wij conversie- en SEO deskundigen in huis. Wij hebben de kennis van A tot Z en weten waar we over praten. Een ‘mooie’ website is voor ons pas succesvol als het geoptimaliseerd en gebruiksvriendelijk is. Bovendien zijn onze designers in staat om jouw verhaal te vertalen naar het beeldscherm.

Wil je eens een keer rustig sparren met ons, of je wensen en ideeën alvast bij ons op tafel gooien? Stuur ons een berichtje, bel op ons, of kom gerust eens langs op ons gezellige kantoor in Assen. Veel grote en kleine organisaties gingen je al voor. Van retailbedrijven en non-profit organisaties tot semi-overheidsinstanties en verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen niet wachten om jouw online visitekaartje te creëren!

Plan een gratis kennismaking in!

Heb je nog vragen of wil je even kennismaken? Onze consultants staan voor je klaar!

Neem contact op

FAQ's

Veelgestelde vragen

Wat kost een website laten maken?

Het maken van een website is, hoe logisch ook, maatwerk. Waar we met grote corporate websites maanden bezig kunnen zijn, daar vragen kleine portals om minder arbeid. Maar altijd lopen we dit traject zorgvuldig door en volgen we het stappenplan. Benieuwd wat het jou ongeveer kost? Neem dan contact met ons op!

Neemt JVDmedia al het werk uit handen?

Ja en nee. Een nieuwe website is jouw visitekaartje. Het bouwen van een website valt en staat dan ook met een goede samenwerking. Als jouw doelen en wensen voor ons duidelijk zijn, kunnen wij aan de slag. Tijdens het proces is er nauw contact en vinden er veel tussentijdse evaluaties plaats. Zodra de website is opgeleverd vindt er doorontwikkeling plaats. Dat doen we hand in hand met jou.

Hoe lang duurt het voordat onze website live staat?

Dit hangt volledig af van het project. Samen gaan we een planning opzetten. Grofweg duurt het hele traject van enkele maanden in het geval van een kleine websites met een paar pagina’s, tot meer dan een jaar in het geval van een grote corporate website.

Welk CMS gebruiken jullie voor nieuwe websites?

Ook dit hangt helemaal af van jullie specifieke wensen. En varieert van WordPress tot een maatwerk beheersysteem voor grotere projecten op maat. Wij denken hierin altijd met jullie mee. En wegen de voors en tegens af.

Vrijblijvende offerte