Over Cadix

Aanbieder van Cursussen

Cadix levert cursussen, consultancy en detachering in de bouw, werktuigbouw en infra. Op trainingslocaties door heel Nederland verzorgt Cadix een breed scala aan CAD-trainingen. Om de online zichtbaarheid, vindbaarheid en het aantal inschrijvingen voor deze trainingen steeds verder te verhogen, voert JVDmedia de online advertising voor Cadix uit. De focus van de campagnes ligt op cursussen voor de Autodesk software AutoCAD, Revit, Inventor en BIM.

De eerste – en misschien wel belangrijkste – stap bij het bepalen van een online strategie, is het uitvoeren van een grondige keyword analyse. Hiermee krijg je als organisatie inzicht in het zoekgedrag van je doelgroep, welke zoektermen ze gebruiken en wat de zoekvolumes zijn per maand. Op basis van deze analyse kun je dan een onderbouwde structuur van je advertentiecampagnes bepalen.

+60,8% Inschrijvingen

Optimaal inzetten van campagnes

Na de ideale structuur voor de campagnes van Cadix te hebben bepaald, is het zaak om de campagnes steeds verder te optimaliseren door continu te analyseren, verbeterpunten vast te stellen, en aanpassingen te testen. Door op deze actieve en kritische manier met de campagnes bezig te zijn, hebben we het rendement steeds verder weten te verhogen.

We horen je denken, maar wat leveren al deze inspanningen dan op? Het aantal inschrijvingen is in een jaar tijd met 60,8% toegenomen ten opzichte van het voorgaande jaar! Een resultaat om trots op te zijn!