Behaalde doelen

Resultaten waar we trots op zijn

Daan is een van de snelstgroeiende detacheerders in ons land, gespecialiseerd in de publieke sector. Om deze snelle groei bij te houden en voorop te blijven lopen in de markt, hebben we in november 2018 vol trots de nieuwe Daan website mogen lanceren.

Voor de bouw van de nieuwe website is een custom Daan CMS ontwikkelt, waardoor er geen beperkingen zijn van bestaande systemen en de basis gelegd is voor efficiënte doorontwikkeling, uitbreiding en groei!

Elke stap, van tekentafel tot implementatie, is bewandeld met drie pijlers in gedachte; gebruiksgemak op alle devices, focus op het hoofddoel en schaalbaarheid om mee te kunnen groeien met de ambitie van Daan.

Maatwerk website
Koppeling interne systemen

High tech vacature website

Door slimme automatisering en diverse complexe koppelingen te ontwikkelen worden veel processen versimpeld, waardoor Daan zich kan blijven richten op zijn core business.

Om het voor elke bezoeker zo laagdrempelig mogelijk te maken om een sollicitatie te doen, op een manier waar hij/zij zich prettig bij voelt, hebben we een aantal innovatieve sollicitatie-opties ontwikkelt.

Naast het ‘standaard’ formulier, hebben gebruikers de mogelijkheid om een ‘live’ video-sollicitatie op te nemen, met één druk op de knop te solliciteren met hun LinkedIn profiel of om direct te bellen met de juiste recruiter, zonder tussenkomst van een keuzemenu.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de website!