Duurzaam doorgroeien

Een website voor de toekomst

Duurzaamheid en innovatie, dat is echt een topcombinatie! Growfoam begrijpt dit als geen ander. Growfoam geeft de landbouw en hydrocultuur een boost met ’s werelds eerste en enige biologisch afbreekbare substraat. En toen ze een knallende website wilden, dachten ze direct aan JVDmedia.

De website was voor ons de hoofdklus, maar daar stopte het niet. We voegden er een strakke bedrijfsvideo aan toe en zetten ook een doordacht marketingtraject op de rails.

Maatwerk website
Marketing traject
Bedrijfs video

De uitdaging

Growfoam is niet zomaar een bedrijf; hun unieke product vereist een even unieke presentatie. Ze wilden niet alleen hun product aan de wereld tonen, maar ook de essentie en de drive achter hun merk. De vraag voor ons? Hoe vertaal je zo’n innovatief en duurzaam concept naar een website die net zo grensverleggend is?

Onze oplossing

We doken diep in de essentie van Growfoam. Wat maakt ze nou zo speciaal en uniek? Dat was de drive achter elk stukje design dat we neerzetten. Met de kleuren die ze al hadden, gaven we een frisse twist aan hun branding. Een nieuw jasje, maar met het vertrouwde gevoel van Growfoam.

Onze designkeuzes? Die waren lekker fris en net even anders! We gingen voor speelse lay-outs die je nergens anders ziet, maar hielden het surfen wel makkelijk. Want ja, we willen natuurlijk dat iedereen zonder problemen zijn weg vindt. Dat past helemaal bij het innovatieve karakter van Growfoam.

En onze filosofie? Een toffe gebruikerservaring, maar dan anders dan je gewend bent. Elk designelement, elke hoek van de website, is zo gekozen dat je als bezoeker denkt: “Hé, dit is fris, dit is anders!”

Kortom, samen met Growfoam hebben we iets neergezet waar we echt trots op zijn!

Het resultaat

Het is een eer dat wij de nieuwe website van Growfoam hebben mogen bouwen. Het is een eerbetoon aan de innovatie en passie van Growfoam, en wij zijn er ongelofelijk blij mee. Bezoekers krijgen niet alleen inzicht in wat Growfoam doet, maar ze voelen ook de energie en het enthousiasme van het team achter dit baanbrekende product.

Naast een uitgebreide blik op hun innovatieve product, biedt de site ook een kijkje achter de schermen via onze bedrijfsvideo. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en enthousiast over de positieve feedback die de site en de video al hebben ontvangen.

Onze reis met Growfoam is nog maar net begonnen. Met voortdurende online marketinginspanningen en mogelijke toekomstige projecten kijken we uit naar wat de toekomst brengt.

De nieuwe website voor Growfoam is nu live op growfoam.ag!