Mijn ANWB

De volledige styling conform de ANWB look

Creëer dezelfde look and feel als op de website. Let op: dit deel bevat vele obstakels gezien het systeem wat erachter zit.

Styling case ANWB

De ANWB is voornamelijk bekend van de pechhulp die zij bieden aan gestrande automobilisten, maar naast de pechhulp zijn ze o.a. ook groot in verzekeringen. Het 'mijn ANWB' deel op de website werkt met een extern systeem, waardoor het ingewikkelder is om de bestaande look and feel van de website 1-op-1 over te nemen achter de login. Om dit toch te bewerkstelligen hebben ze JVDmedia gevraagd een oplossing hiervoor te bedenken.

Omdat we hier geen aanpassingen konden maken aan de core, hebben we gekozen voor de implementatie van extra CSS files, waarin we de volledige styling op ons nemen.

Custom styling

ANWB look and feel
Om secuur te werk te gaan, zijn we alle elementen (headings, teksten, opsommingen, tabellen, buttons, vakjes, links, etc..) bij langs gelopen en hebben per element zowel de styling voor desktop als mobiel gemaakt. 

Het resultaat is een uitmuntende weergave van de ANWB look and feel, maar toch gefundeerd door het bestaande externe core systeem.

Loop je als bedrijf aan tegen de obstakels van een systeem, vraag JVDmedia dan naar de mogelijkheden!

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Andere gave cases

 • Cadix

  Online advertising

  Google Ads

  Conversies

 • Hanzehogeschool Groningen

  Online advertising

  Google Ads

  Social Ads

  Conversies