Succes door regionale online focus

Onderscheid je van de concurrentie

Het aantal makelaars blijft groeien, sinds 2010 zijn er ruim 10% meer makelaars bijgekomen. In Noord-Nederland zijn er gemiddeld 40 tot 50 makelaars vestigingen per 1000 verkochte woningen. In het westen ligt dit zelfs nog veel hoger. Er is dus veel keuze voor de klant. Daarom is het als makelaar belangrijk je te kunnen onderscheiden van de rest. Maar hoe doe je dit?

Het antwoord: focus op online marketing! Wij zien dat veel makelaars op dit moment hun online marketing niet op orde hebben. Dit betekent dat er enorm veel winst te behalen is voor de makelaar die hier wél serieus mee bezig is. Voor de doelgroep is het internet en social media inmiddels niet meer weg te denken in het zoek- en koopproces, dus is het belangrijk dat je goed zichtbaar en vindbaar bent online. Wij helpen makelaars de volgende stap te zetten op het gebied van online marketing. Hierbij leggen wij de focus o.a. op het vergroten van de naamsbekendheid.

+459% Websitebezoekers
+300% Meer Bereik

Benader actief je doelgroep

Deze makelaar zag zijn bereik op Facebook in een jaar tijd groeien met ruim 300%

Aan de hand van de online customer journey bepalen wij per oriëntatiefase hoe we de makelaar onder de aandacht van de doelgroep willen laten komen. Door een breed scala aan middelen in te zetten, zorgen we dat de makelaar niet alleen goed vindbaar is in Google wanneer iemand gericht op zoek is naar een makelaar, maar benaderen we doelgroep ook actief met campagnes via Social Media om ervoor te zorgen dat de naamsbekendheid optimaal is op het moment dat de klant echt op zoek gaat. Dit zorgt ervoor dat je als makelaar niet ‘één van de velen’ bent, maar dat de kans erg groot is dat ze jou bellen en niet je concurrent.

Wil jij ook meer klanten?

Wij zetten graag onze succesformule voor jou in! Het geheim van dit succes? Regionale focus! Door te focussen op een goed afgebakende regio, kunnen wij de online marketing middelen ontzettend efficiënt inzetten. Op deze manier hebben we voor een makelaardij die klant bij ons is 459% meer website bezoekers per maand weten te realiseren. Wil jij ook de volgende stap maken online? Neem dan nu contact op voor een kop koffie!