De perfecte slag

Van green naar screen

In de wereld van plezierige en toegankelijke golfspellen heeft Pitch & Putt Golf altijd al een speciale plaats ingenomen. Deze sportieve activiteit, geschikt voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, biedt plezier, ontspanning en een kans om buiten actief bezig te zijn. Met 14 ondernemers die verspreid zijn over heel Nederland, besloot Pitch & Putt Golf om hun online aanwezigheid te versterken.

Maatwerk website
Boeking systeem

De uitdaging

Pitch & Putt Golf stond voor een uitdaging. Met hun diverse locaties en een breed scala aan activiteiten wilden ze al hun diensten en informatie onder één dak brengen op een gebruiksvriendelijke website. Ze wilden niet alleen hun bestaande klanten aanspreken, maar ook nieuwe golfers aantrekken. Daarom gingen ze op zoek naar een oplossing die hen zou helpen al hun locaties te verenigen en een soepele boekingservaring te bieden.

Onze oplossing

Ons team van web developers begon met een diepgaande analyse van de behoeften van Pitch & Putt Golf. We begrepen dat de nieuwe website niet alleen informatief moest zijn, maar ook aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren. Daarom hebben we een op maat gemaakte website gecreëerd die de volgende functies omvatte:

Eén locatie, diverse activiteiten:

Op de nieuwe website kunnen bezoekers eenvoudig de verschillende activiteiten ontdekken die beschikbaar zijn bij elke locatie van Pitch & Putt Golf.

Boekingssysteem:

We hebben een intuïtief boekingssysteem geïntegreerd waarmee klanten gemakkelijk hun golfervaring kunnen plannen.

Locatiezoeker:

Met behulp van een interactieve kaart kunnen bezoekers snel de dichtstbijzijnde Pitch & Putt-locatie vinden, wat vooral handig is voor mensen die op zoek zijn naar een activiteit in hun buurt.

Reviews:

We hebben ruimte gecreëerd voor reviews, waardoor mensen de positieve ervaringen van anderen kunnen lezen en vertrouwen kunnen opbouwen in het product.

Nieuws en updates:

Pitch & Putt Golf wil klanten op de hoogte houden van nieuws en evenementen. We hebben een pagina en elementen voor nieuws en blogs toegevoegd, zodat ze gemakkelijk updates kunnen delen.

Het resultaat

De nieuwe website van Pitch & Putt Golf is een groot succes. Met een fris ontwerp en gebruiksvriendelijke functies heeft de site de klantenbinding vergroot en nieuwe klanten aangetrokken. Het boekingssysteem heeft het proces voor klanten vereenvoudigd en heeft de drukte voor Pitch & Putt Golf verminderd.

Al met al heeft de nieuwe website het merk Pitch & Putt Golf naar nieuwe hoogten gestuwd, en het blijft groeien met meer mensen die zich aanmelden voor deze leuke en toegankelijke golfsport.

Samen met Pitch & Putt Golf zijn we er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan het succes van deze geweldige sport, waar plezier en golfen hand in hand gaan.

Bekijk de website hier: https://pitch-putt.nl