Behaalde doelen

Noordelijke nuchterheid

Technisi, het toonaangevende technische detacheringsbureau in het noorden, stond voor de uitdaging om een digitale aanwezigheid te creëren die de kernwaarden van het bedrijf en de belofte aan zowel werkzoekenden als opdrachtgevers weerspiegelde. We hebben een platform ontwikkeld dat de naadloze koppeling van technische professionals met de juiste vacatures faciliteert, en tegelijkertijd de sterke regionale verbinding en servicegerichtheid benadrukt.

Maatwerk website
Koppeling externe systemen

Uitdaging

Verbinding creëren: Het was essentieel om een platform te ontwikkelen dat technische professionals en opdrachtgevers op een effectieve manier met elkaar verbindt, met respect voor de ‘Noordelijke nuchterheid’ van het bedrijf.

Gebruiksvriendelijkheid: Het ontwerp moest intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn, zodat zowel digitale nieuwkomers als ervaren gebruikers gemakkelijk door de site konden navigeren.

Visuele Identiteit: Het design moest de moderne en professionele uitstraling van Technisi weerspiegelen, terwijl het de technische aard van het werk dat ze doen benadrukte.

Oplossing

Strategische Content: De homepage werd ontworpen met duidelijke, beknopte informatieblokken die de belangrijkste diensten en voordelen voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers presenteerden. Dit stelde gebruikers in staat om snel de relevante informatie te vinden.

Interactief Design: De website werd responsief ontworpen met interactieve elementen zoals zoekfilters voor functies en locaties, en een eenvoudig sollicitatieformulier om de drempel voor het contact opnemen laag te houden.

Visual Design: De kleurenpaletten en grafische elementen werden zorgvuldig gekozen om een evenwicht te vinden tussen de technische aard van het bedrijf en een toegankelijke uitstraling die de ‘Noordelijke nuchterheid’ weergeeft.

Resultaat

Het nieuwe Technisi-platform is een doorslaand succes. Werkzoekenden en opdrachtgevers ervaren een verbeterde gebruikerservaring met intuïtieve navigatie en snelle toegang tot relevante informatie. Op de website zie je duidelijk waar Technisi voor staat en hoe ze zich inzetten om betekenisvolle verbindingen te maken in de technische industrie.

Met een toename in websiteverkeer en in aanmeldingen en sollicitaties, heeft de nieuwe website bewezen dat effectieve digitale strategieën kunnen bijdragen aan het faciliteren van succesvolle matches en het bevorderen van groei binnen de techniek.

Conclusie:

De Technisi website illustreert hoe een zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld digitaal platform kan dienen als een brug tussen technisch talent en kansen. Het verhaal van Technisi weerspiegelt hun toewijding aan zowel design als development en het bewijst dat een sterke online aanwezigheid kan leiden tot meetbaar succes in de technische arbeidsmarkt.

 

Bekijk de website hier: https://technisi.nl/