De volgende stap in online marketing

Stimuleer je online marketing met de voucher voor digitalisering

Ben jij een MKB ondernemer? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De subsidie van Mijn Digitale Zaak is terug! Vanaf 17 mei 2023 kun je deze digitaliseringsvoucher weer aanvragen. Maar wacht niet te lang, want op = op.

Wat is de Digitaliseringsvoucher?

Via ‘Mijn Digitale Zaak’ kun je een subsidie aanvragen van maximaal 2.500. De Digitaliseringsvoucher is een subsidieprogramma dat is ontworpen om MKB-bedrijven te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen en het verbeteren van hun online aanwezigheid. Je kunt de voucher inzetten voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van een professionele website of het opzetten van effectieve SEO, SEA en social media marketing campagnes.

Voor wie is de Digitaliseringsvoucher?

We horen je al denken, een subsidie van maximaal €2.500,- om te investeren in online marketing? Dat is haast te mooi om waar te zijn. Het initiatief van ‘Mijn Digitale Zaak’ is bedoeld voor MKB bedrijven met maximaal 50 werknemers en minder dan € 10 miljoen omzet die gevestigd zijn in Nederland.

Hoe kun je de Digitaliseringsvoucher aanvragen?

Het aanvragen van de Digitaliseringsvoucher is eenvoudig. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met ons en we helpen je hier graag mee. Wij begeleiden je bij het aanvraagproces en helpen je bij het opstellen van een sterke online aanpak! Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Plan een gratis kennismaking in!

Heb je nog vragen of wil je even kennismaken? Onze consultants staan voor je klaar!

Neem contact op

FAQ

Hoeveel subsidie kan ik ontvangen?

De subsidie bedraagt een bedrag van maximaal 2500 euro. Voor meer informatie kijk op rvo.nl

Voor wie is de subsidie?

Deze subsidie is er voor ondernemers in het mkb met maximaal 50 werknemers en een jaaromzet van maximaal € 10 miljoen.

Kom ik als non-retailonderneming in aanmerking voor de subsidie

Ja, als non-retailonderneming kom je ook in aanmerking voor de subsidie

Vrijblijvende offerte