Webdesign

Unieke designs en doelgerichte websites

Ben je op zoek naar een booming boost van je online business? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij bouwen namelijk de meest doelgerichte en gave websites!

Webdesign voor jouw doelgroep

Bij ons tref je geen in-elkaar-gefiguurzaagde standaardkwaliteit aan, maar professioneel maatwerk. Speciaal voor jou ontworpen en volledig toegespitst op jouw onderneming. Want wees eerlijk, er is al genoeg eenheidsworst te vinden op internet. Ons doel: een supergaaf, spectaculair en op maat gemaakt online businessmodel - de ultieme leadgenerator voor jouw onderneming. Innovatief, inspirerend en fris. En ja, onze designers en webbouwers leggen daarbij de lat heel hoog, maar dat mógen ze ook. Wij zeggen niet voor niets: daag ons uit, daar krijgen we energie van! Dus waar wacht je nog op?

Waarom JVDmedia?

Het is niet verwonderlijk dat wij onszelf dé aangewezen partij vinden om jouw website te bouwen en in te zetten als online businesstool. Maar daar hebben we dan ook alle reden toe! Onze websites zijn steevast spraakmakend, in het oog springend en modern. Maar ja, wat wil je ook met een team professionele designers en webbouwers die continu out-of-the-box denken - geboren om buiten de gebaande paden te lopen en gebrand op het bedenken van coole ideeën. Kortom, wij zijn jouw:

 • Leadgenerator
 • Business-booster
 • Online partner

Enthousiast geworden?

Spreekt onze werkwijze je aan en ben je toe aan een écht vernieuwende opzet van je website en je online business? Kom dan eens bij ons langs voor een kop koffie. Dan laten wij je meteen zien hoe wij jouw doelgroep het beste kunnen triggeren en hoe we dit met succes voor anderen hebben gedaan. Jouw nieuwe online stap begint bij JVDmedia.

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • Daan

  Maatwerk
  Development
  Innovatie
  Custom CMS

 • We zijn erg blij met de samenwerking, inzet en resultaten. FBTO