Online advertising

Slimme online marketing campagnes voor een groter bereik

Probeer eens om niet aan een roze olifant te denken…. Het lukt je niet hè? ‘Framing’ noemen we dat, en dat is precies hoe onze online advertising ook werkt.

Online marketing, niemand ontkomt eraan

Google Ads, social media advertenties, banners en remarketing advertenties – iedere dag zie je ze in je zoekresultaten en op je Facebook, Instagram of LinkedIn tijdlijn verschijnen. En onbewust zijn we allemaal gevoelig voor het effect. Nee echt, serieus, allemaal. Dát is ook de kracht van succesvolle online marketing: voortdurend in beeld blijven bij potentiële klanten. En dat wérkt! Ook voor jouw organisatie, want jouw roze olifant kan weleens veel nieuwe leads en klanten opleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer klanten, meer omzet

Wil jij je klantenkring ook uitbreiden en ben je toe aan extra groei? Zet ons dan eens lekker aan het werk! Wij zijn experts in online advertising en creëren in no-time extra leads voor je onderneming. Gewoon door op het juiste moment jouw boodschap bij de juiste doelgroep in beeld te brengen. Maar let op, want als je ons een béétje uitdaagt, heb je het straks erg druk….

Online advertising? Voor mij?

Absoluut, juist voor jou! Jij wilt toch ook groeien? Want of je nou een startende eenmanszaak, een gelouterde MKB-er, of een grote multinational bent - online advertising is geschikt voor ieder type organisatie en voor elk budget. Samen met jou kiezen we de beste online marketing strategie. Zo helpen we je met:

 • Google Ads / AdWords we werven nieuwe klanten met online advertenties in ’s werelds grootste zoekmachine.
 • Google Display: we bereiken je doelgroep via banners op hun favoriete websites.
 • Remarketing: creëer terugkerende bezoekers door in beeld te blijven bij bezoekers van je website.
 • Social Media Advertising: met advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn bereiken we je potentiële klanten.
 • Video marketing: via youtube en social media activeren we met creatieve online video’s, de latente behoefte van je doelgroep.
 • Google Grants: daarmee profiteren non-profit organisaties maandelijks van gratis advertentietegoed voor Google Ads.

Groei!

Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan! Daag ons lekker uit, daar krijgen we energie van. Oke, we hebben geen blik nieuwe klanten voor je klaar staan. Wat we wél hebben is veel waardevoller: een online marketing strategie, speciaal gericht op jouw onderneming en exact afgestemd op jouw doelgroep. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dan zetten we ook jóúw roze olifant aan het werk! 


Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • FBTO

  Kwalitatieve Linkbuilding
  SEO
  Resultaten

 • JVDmedia werkt niet alleen voor, maar vooral ook samen met de klant.