Wat mag je van ons verwachten?

Creatief met online marketing

1
Strategie

Geen twee organisaties zijn hetzelfde. Daarom bieden wij op maat gemaakte online strategieën die passen bij jullie specifieke behoeften en doelen. JVDmedia brengt jouw unieke verhaal tot leven!

2
Uitvoering

JVDmedia houdt van korte lijntjes en is het verlengstuk van jouw organisatie of marketingafdeling. Wij analyseren, monitoren, adviseren én optimaliseren, zodat jullie doelen worden behaald.

3
Full service

Van SEO tot SEA en van e-mailcampagnes tot social media. Waar anderen stoppen bij deze kanalen gaat JVDmedia verder. Wij zijn niet voor niets een full service marketingbureau in Assen.

Het 'hoe' en 'waarom'

Waarom online marketing door JVDmedia?

Heb jij het gevoel dat jouw organisatie in de digitale wereld niet de aandacht krijgt die het verdient? Ben jij in het bezit van een geniaal product of een unieke dienst, maar weet je dat niet voldoende onder de aandacht te brengen?

JVDmedia is een online marketingbureau in Assen dat als geen ander weet hoe jouw doelgroep kan worden bereikt. En hoe we jouw potentiële klanten het beste kunnen aanspreken. Overal zijn zulke marketingbureaus tegenwoordig te vinden, maar het draait niet alleen om wat ze doen; vooral het ‘hoe’ en ‘waarom’ zijn cruciaal.

Ons accent ligt op het begrijpen van het ‘waarom’ en ‘hoe’ door diepgaand inzicht te verwerven in jouw organisatie. Wij, als marketingbureau Assen, geloven alleen in succes als wij het verlengstuk van jullie organisatie of marketing afdeling zijn. We streven ernaar alles te begrijpen over jullie missie, visie, kernwaarden, uitdagingen en voordelen voor de doelgroep. Waarbij we de ambities en doelstellingen nooit uit het oog verliezen. Dat is onze basis voor een ijzersterke online marketing strategie, die net zo uniek is als jouw organisatie zelf!

Wij beloven geen gouden bergen, maar geven eerlijk en concreet advies
Goed is niet goed genoeg voor ons
Door structurele kennisoverdracht is onze expertise jullie expertise
We hebben plezier in ons werk, dat straalt af op jouw product of dienst
Door korte lijntjes zijn wij écht het verlengstuk van jouw organisatie

Eerlijk advies en de beste resultaten

Wat kunnen wij als marketingbureau Assen voor jou betekenen?

Op zoek naar een marketingbureau waar je je SEO kunt uitbesteden? Check! Hulp nodig bij de best converterende advertenties in Google Ads of op social media? Check! Een partij dat weet hoe je van je klanten ambassadeurs maakt met ijzersterke e-mailcampagnes? Check!

Wij zijn echter niet gek en weten maar al te goed dat ieder online marketingbureau Assen dit roept. Wat onze meerwaarde is ten opzichte van al die andere partijen? JVDmedia is écht het verlengstuk van jouw organisatie. Daar staan we voor. Bij ons werken alleen gepassioneerde mensen die houden van wat ze doen. En het niet kunnen laten hun kennis met je te delen! Als partner zorgen wij ervoor dat jullie doelen gehaald worden én krikken we jullie eigen marketingkennis naar een hoger niveau. Win, win dus.

In het kort, wat wij bieden is een reis van ontdekking, creativiteit en groei. We zijn hier om ervoor te zorgen dat jullie organisatie de online aanwezigheid krijgt die het verdient. Wij zijn erg benieuwd naar jullie verhaal en uitdagingen. Want het is tijd om gezien en gehoord te worden. Het is tijd om samen te werken met JVDmedia!

Vrijblijvend contact

Resultaten

Laten we samen nog meer doelen behalen!

Doelen icoon
0 +
Doelen van klanten behaald
Computer scherm icoon
0 +
Websites gebouwd
Tafelvoetbal icoon
0 +
Tafelvoetbal goals

Contact opnemen

Je online impact versterken? Een klik verandert alles.

Laten we samenwerken!    Door mijn gegevens in te dienen, ga ik ermee akkoord dat er flinke groei gerealiseerd kan worden 😉