Hanzehogeschool Groningen

Online advertising in 30+ landen

JVDmedia werkt al geruime tijd met Hanzehogeschool Groningen samen op het gebied van online advertising. In ruim 30 verschillende landen voor meer dan 80 verschillende opleidingen, voeren wij leuke en creatieve campagnes uit via Google Ads, Facebook, Instagram en Linkedin. Het doel van deze campagnes is zoveel mogelijk leads te genereren in de vorm van brochure downloads, inschrijvingen voor meeloopdagen, informatieavonden en open dagen.

Naast het uitvoeren van de online advertising, ondersteunen wij de Hanzehogeschool ook op het gebied van Google Tag Manager, Google Analytics, structuur advies en vele ad hoc zaken. Doordat JVDmedia werkt met korte lijnen, snel kan schakelen en altijd pro-actief meedenkt, kunnen we makkelijk inspringen op de actualiteiten in de markt en een grote bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van de hogeschool op het gebied van digitalisering en online.

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Andere gave cases

 • MKB Fonds Drenthe

  Nieuwe website

  Uniek ontwerp

  Infographic

 • Regent Makelaars

  Google Ads

  Facebook

  Remarketing