Kwintes

Non-profit recruitment & corporate branding

Kwintes is een zorgaanbieder voor mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Ze bieden hun diensten aan in meer dan 50 gemeenten verspreid over de provincies Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland en is hiermee een van de grootste GGZ-instellingen in Nederland. 

Jaarlijks heeft Kwintes 600+ interne vacatures die vervuld moeten worden en wij ondersteunen ze hierbij door middel van online advertising. Daarnaast ondersteunen wij Kwintes op het gebied van corporate branding, waarmee we de bekendheid van Kwintes en de verschillende diensten die zij aanbieden steeds verder verhogen.

Voor Kwintes maken we gebruik van Google Grants. Hiermee kunnen non-profit organisaties gebruik maken van een gratis maandelijks advertentietegoed van $10.000,- voor Google Ads. Naast Google Ads zetten we ook leuke en creatieve campagnes via social media kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram in om het online draagvlak en bereik steeds verder te vergroten.

Om efficiënt om te kunnen gaan met de constante wisselingen in vacatures, hebben we een feed ontwikkelt die elke dag controleert welke vacatures nieuw zijn en welke vacatures zijn ingevuld. Zodoende kunnen we snel schakelen, blijven de campagnes actueel en kunnen we de doelgroep snel bedienen in deze uitdagende, krappe arbeidsmarkt.

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Andere gave cases

 • MKB Fonds Drenthe

  Google Grants

  Non-profit

  Social Ads

  Branding

  Recruitment

 • Online Marketing voor de Makelaardij

  Google Grants

  Non-profit

  Social Ads

  Branding

  Recruitment