Regent Makelaars

Online succes door gerichte, regionale focus

Unieke aanpak

Regent Makelaars is in 2014 gestart in Oudehaske en heeft per 2019 de deuren geopend in het centrum van Heerenveen. Met zowel verkoop, verhuur als het beheer van woningen in het dienstenpakket, bedienen ze elk vastgoed gerelateerd vraagstuk.

Regent Makelaars hanteert een eigen, unieke aanpak en wil het stereotype van de makelaar doorbreken door alles op een eigen manier te doen. Het meest aansprekende voorbeeld hiervan zijn de #Pieterkomtlangs video’s. Wil je je woning verkopen? Dan komt eigenaar Pieter de Jong langs met zijn camera om een video op te nemen waarin hij, op zijn eigen manier, de kijker aan de hand meeneemt door de woning.

Regionale focus

Om samen met Regent Makelaars online de volgende stap te zetten, zijn we gestart met een online marketing traject, waarbij de focus ligt op het verhogen van het bereik en de naamsbekendheid in een straal van 30 kilometer rond Heerenveen. Aan de hand van de customer journey hebben we per fase bepaald hoe we onder de aandacht van de doelgroep willen komen.

Door het inzetten van o.a. Google ads, Facebook ads, bannering en remarketing is het online bereik van Regent Makelaars enorm toegenomen. Op moment van schrijven is het aantal website bezoekers per maand met 459% toegenomen sinds de start van het traject. Wat misschien nog meer tot de verbeelding spreekt, is dat momenteel zo’n 70% van de woningen wordt verkocht door middel van de #Pieterkomtlangs video’s. Deze woningen worden dus zelfs al verkocht voordat ze op Funda te zien zijn.

Het geheim van dit succes? Regionale focus! Door te focussen op een goed afgebakende regio, kunnen de online marketing middelen ontzettend efficiënt worden ingezet. Ook benieuwd wat regionale online marketing voor jou kan betekenen? Plan dan snel een kop koffie met ons in!

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

Andere gave cases

 • MKB Fonds Drenthe

  Google Ads

  Facebook

  Remarketing

 • Hanzehogeschool Groningen

  Online advertising

  Google Ads

  Social Ads

  Conversies