Wat mag je van ons verwachten?

Creatief met online marketing

1
Strategie

Elke organisatie is uniek en verdient een op maat gemaakte aanpak. Bij JVDmedia ontwikkelen we online strategieën die specifiek zijn afgestemd op jullie behoeften en doelen. Wij helpen jullie verhaal op de juiste manier te communiceren.

2
Uitvoering

JVDmedia houdt van efficiëntie en korte lijnen en fungeert als een verlengstuk van jullie organisatie of marketingafdeling. Wij bieden grondige analyses, monitoring, advies en optimalisatie om doelen te realiseren.

 

3
Full service

Onze diensten variëren van SEO en SEA tot e-mailcampagnes en social media. JVDmedia gaat verder dan andere bureaus door een compleet pakket aan te bieden als full service marketingbureau in Drenthe.

Het 'hoe' en 'waarom'

Waarom online marketing door JVDmedia?

Voelt het alsof jullie organisatie niet de digitale aandacht krijgt die het verdient? Hebben jullie een geweldig product of een unieke dienst, maar weten jullie niet hoe je deze effectief onder de aandacht moet brengen?

JVDmedia, online marketingbureau in Drenthe, wel. Wij weten precies hoe we jullie doelgroep bereiken. En hoe we jullie potentiële klanten het beste kunnen aanspreken. Bij ons draait namelijk alles om het begrijpen van jullie organisatie en publiek. Wij verdiepen ons in jullie missie, visie, kernwaarden, uitdagingen en voordelen voor de doelgroep.

Ons accent ligt dan ook op het begrijpen van het ‘waarom’ en ‘hoe’ van jullie organisatie. Wij, als full service marketingbureau Drenthe, geloven dat we alleen succes behalen als wij het verlengstuk van jullie marketing afdeling en organisatie zijn. Waarbij we de ambities en doelstellingen nooit uit het oog verliezen. Dat is onze basis voor een krachtige en unieke online marketingstrategie, die net zo uniek is als jouw organisatie zelf!

Wij beloven geen gouden bergen, maar geven eerlijk en concreet advies
Goed is niet goed genoeg voor ons
Door structurele kennisoverdracht is onze expertise jullie expertise
We hebben plezier in ons werk, dat straalt af op jouw product of dienst
Door korte lijntjes zijn wij écht het verlengstuk van jouw organisatie

Eerlijk advies en de beste resultaten

Wat kunnen wij als marketingbureau Drenthe voor jou betekenen?

Op zoek naar een marketingbureau om je SEO uit te besteden? Check! Hulp nodig bij het creëren van de meest converterende advertenties op Google Ads en social media? Check! Een partner die weet hoe je van je klanten ware ambassadeurs maakt met krachtige e-mailcampagnes? Check!

Wij weten dat ieder online marketingbureau in Drenthe dit beweert. Wat maakt JVDmedia uniek? Wij zijn écht een verlengstuk van jouw organisatie. Onze gepassioneerde professionals houden van hun vak en delen hun kennis graag met jou. Als partner zorgen we niet alleen voor het behalen van jullie doelen, maar vergroten we ook jullie eigen marketingkennis. Win-win!

Samengevat, wij bieden een reis vol ontdekking, creativiteit en groei. We zorgen ervoor dat jullie organisatie de online aanwezigheid krijgt die het verdient. We zijn nieuwsgierig naar jullie verhaal en uitdagingen. Het is tijd om opgemerkt en gehoord te worden. Het is tijd om samen te werken met JVDmedia!

Vrijblijvend contact

Resultaten

Laten we samen nog meer doelen behalen!

Doelen icoon
0 +
Doelen van klanten behaald
Computer scherm icoon
0 +
Websites gebouwd
Tafelvoetbal icoon
0 +
Tafelvoetbal goals

Contact opnemen

Je online impact versterken? Een klik verandert alles.

Laten we samenwerken!    Door mijn gegevens in te dienen, ga ik ermee akkoord dat er flinke groei gerealiseerd kan worden 😉