Social Media Marketing

Ontwikkel een Social Media strategie voor meer online succes!

Elke dag leuke berichten bedenken voor op Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest of zelfs Snapchat. Dat klinkt als erg veel werk! Mooi klusje voor een stagiair, toch?

Ontwikkel je eigen Social Media strategie

Erg leuk al die Social Media berichten elke dag, maar hoe zorg je er voor dat je uit al die inspanningen daadwerkelijk extra leads, klanten of omzet uit haalt? Hoe zet je je doelgroep aan tot actie? Weet je eigenlijk wel wie je doelgroep precies is? 

Voor je ‘op goed geluk’ begint met het posten op Social Media, of misschien ‘promoot’ je zelfs wel eens een bericht op Facebook, is het goed om jezelf eerst de volgende vragen te stellen:

 • Weet ik wat mijn doelen zijn?
 • Weet ik wie mijn doelgroep is?
 • Weet ik hoe ik mijn doelgroep tijdens elke fase van hun oriëntatieproces kan bereiken?

Als je dit niet volledig duidelijk hebt, heb je waarschijnlijk ook nog geen Social Media strategie op papier staan. Zonde van je tijd en van je geld. En heb je even geen inspiratie voor leuke content? Download dan snel onze inhaakkalender 2022!

Social Media strategie

De kans is groot dat je deze pagina leest omdat je vindt dat Social Media erg veel tijd en geld kost en het je nog niet direct meer klanten oplevert. Herkenbaar?

Ongetwijfeld doe je al een hele hoop dingen goed, maar ontbreekt het je aan een echte Social Media strategie. Hierdoor vallen de puzzelstukjes net niet op de juiste plek, en kost het je geld in plaats van dat het je geld oplevert.

Om zichtbaar te zijn op Social Media kun je, zoals de meesten doen, gewoon een post maken en vervolgens hopen dat mensen het oppakken en delen. In de praktijk zul je hiermee alleen maar de mensen bereiken die je al volgen, maar wist je dat je door te adverteren ook potentiële klanten kunt bereiken die jou nog niet kennen?

En nee, dit is niet door middel van gebruik te maken van de ‘’promoot” knop onder de post ;-). Hierbij ga je een hele campagne opzetten, waarbij je je doelgroep met de juiste boodschap weet te activeren. En bij campagnes hoort? Ja inderdaad ik hoor je denken… Een strategie!

Social Media adverteren

Je zult vast denken, hoe werkt dat adverteren op Social Media eigenlijk? Wij zijn dé specialist in het maken en opzetten van succesvolle campagnes. Ons team heeft al vele bedrijven geholpen met het opzetten van succesvolle campagnes en het groeien in de online wereld. Elk bedrijf wil groeien, logisch, met online adverteren wordt dat een stuk makkelijker gemaakt.

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid in de online wereld ben je verzekerd van succesvolle campagnes. Via o.a. Google Ads en Social Media bereik je meer mensen, meer mensen = meer omzet!

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

Waarom adverteren op Social Media?

✔ Analyseer en verbeter tussentijds je social media advertenties

✔ Vergroot je naamsbekendheid door doelgericht te targeten

✔ Bereik een grote doelgroep via social media

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • Online Marketing voor de Makelaardij

  Regionale online marketing
  Naamsbekendheid
  Bereik

 • We zijn erg blij met de samenwerking, inzet en resultaten. FBTO