1. Unsplash

Een ideale plugin voor het snel plaatsen van kwalitatieve afbeeldingen in je Figma ontwerp. Plaats een random afbeelding of maak gebruik van de zoekfunctie om een specifieke afbeelding te vinden. Unsplash zal je veel tijd schelen in het zoeken van een scherpe afbeelding in Google.

2. Iconify

Heb je een icoon nodig om je design net even iets creatiever te maken? Iconify heeft de grootste bibliotheek iconen. Het is een makkelijk te gebruiken plugin. Je kunt op stijl filteren of een zoekwoord intypen en je krijgt vele opties te zien.

3. Get Waves

Op zoek naar strakke lijnen of golven die sfeer geven? Met Get Waves kun je alles maken waar je naar zoekt. Met de slider geef je aan hoeveel golven of lijnen je wilt en het wordt direct voor je gemaakt. Dit geeft elk project een mooie extra dimensie.

4. Humaaans

Maak je design nog levendiger met behulp van Humaaans. Gebruik vooraf gemaakte illustraties of maak je eigen unieke versie door het stylen van de te gekke illustraties. Met een grote bibliotheek aan illustraties kun je een uniek, modern ontwerp creëren.

5. Content Reel

Content Reel is ideaal voor het maken van persona’s. Met deze plugin kun je elk soort content invoeren die je nodig hebt. Van een naam, telefoonnummer, adres, tot een avatar, je kunt het allemaal invoeren met Content Reel.

Aan de slag!

Dit waren onze top 5 Figma plugins die elke designer een hoop tijd kunnen schelen en die je ontwerp net even iets speciaals geven. We blijven naar nieuwe Figma plugins zoeken, maar voor nu is dit onze top 5. Na verloop van tijd zal deze lijst steeds meer groeien en veranderen. We houden je op de hoogte 😉

Inspiratie

Inhaakkalender downloaden

Volop inspiratie voor je socials, campagnes en content met de enige echte JVDmedia inhaakkalender!

Inhaakkalender downloaden