De dag van Teun

10 Feb 2020

Hij noemde zichzelf ook wel de koning stagiair, maar is inmiddels ontpopt tot designer bij JVDmedia. De Interaction Design student die zes maanden het team van JVDmedia heeft versterkt met zijn kennis in UX en UI design, maar is intussen dus onderdeel van ons team. Wat doet Teun eigenlijk de hele dag? Wij zien hem nooit koffie halen...

Een energieke start

8:50, tijd om op mijn fiets naar het werk te gaan. 5 minuten later ben ik al op kantoor, heerlijk om zo dichtbij te wonen. Met een glaasje water ga ik achter mijn bureau zitten, start de computer op, neem kort mijn ‘things to do’ lijstje door en maak een planning voor de dag. Als ik mijn mail en Trello heb bijgewerkt, is het tijd voor een potje tafelvoetbal om mijn dag weer vol energie te beginnen.

Nu de ochtend energiek is begonnen, open ik Figma (heb je mijn top 5 Figma plugins al gelezen?) en ga ik vol inspiratie bezig met het ontwerpen van een nieuwe website, landingspage of applicatie. Na zo’n twee uur hard te hebben gewerkt, switch ik altijd even van opdracht. Je moet het voor jezelf wel afwisselend houden, hierdoor begin je later weer vers aan het design en zal de creativiteit eindeloos zijn.

Lunchtime!

Tijd voor lunch! Eventjes heerlijk uit mijn werk, zodat ik straks weer hard aan de bak kan gaan. Met het gehele team lopen we altijd even een rondje buiten met een pitstop bij de Jumbo. 

Als de buit binnen is gaan we met z’n allen samen lunchen en praten we over de mooie voetbalwedstrijd van het weekend of we raden wie de mol is. Wie denk jij dat de mol is? Ik denk Miljuschka ;) Na de lunch is het altijd vaste prik om nog even een potje tafelvoetbal mee te pakken om daarna weer energiek aan het werk te gaan.

De laatste uurtjes flink doorknallen

In de middag is het nog een paar uurtjes doorknallen. Hier begin ik met het afronden van de designs waar ik mee bezig was en werk nog even wat HTML/CSS opdrachten bij. Nu de breinkrakers zijn afgerond, pak ik wat kleinere opdrachten op en werk aan social media video’s voor verschillende klanten. De muziek wordt wat gezelliger en de house mixes worden op de radio gedraaid (voor ieder wat wils).

Is het nu al half 5? De tijd vliegt voorbij. Eindelijk tijd voor een heerlijk pilsje!  Ondertussen bespreken we met het team nog even de laatste dingen, waarna ik mijn week afsluit met een potje tafelvoetbal en gezelligheid.

Heb een top dag gehad!

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • 3 dagen geleden

  Google Video Indexing

  Op 11 juli van dit jaar heeft Google een nieuwe feature aangekondigd en op 22 augustus werd deze definitief beschikbaar gesteld. Hiermee is het nu mogelijk om in te zien of de video’s op jouw...

 • 9 Aug

  Wat zijn Rich snippets?

  Rich snippets heten ook wel structured data. Rich snippets/structured data vormen een verrijking van de zoekresultaten. Rich snippets zijn goed voor de zichtbaarheid van de website en is een...

 • 29 Jun

  Wat is er nieuw in WordPress 6.0

  Wordpress heeft op 24 mei een nieuwe update gereleased, Wordpress 6.0. Deze nieuwe versie, met de naam "Arturo", heeft meer dan 1.000 updates! Die bespreken we uiteraard niet allemaal in dit blog,...