De dag van Teun

10 Feb 2020

Hij noemde zichzelf ook wel de koning stagiair, maar is inmiddels ontpopt tot designer bij JVDmedia. De Interaction Design student die zes maanden het team van JVDmedia heeft versterkt met zijn kennis in UX en UI design, maar is intussen dus onderdeel van ons team. Wat doet Teun eigenlijk de hele dag? Wij zien hem nooit koffie halen...

Een energieke start

8:50, tijd om op mijn fiets naar het werk te gaan. 5 minuten later ben ik al op kantoor, heerlijk om zo dichtbij te wonen. Met een glaasje water ga ik achter mijn bureau zitten, start de computer op, neem kort mijn ‘things to do’ lijstje door en maak een planning voor de dag. Als ik mijn mail en Trello heb bijgewerkt, is het tijd voor een potje tafelvoetbal om mijn dag weer vol energie te beginnen.

Nu de ochtend energiek is begonnen, open ik Figma (heb je mijn top 5 Figma plugins al gelezen?) en ga ik vol inspiratie bezig met het ontwerpen van een nieuwe website, landingspage of applicatie. Na zo’n twee uur hard te hebben gewerkt, switch ik altijd even van opdracht. Je moet het voor jezelf wel afwisselend houden, hierdoor begin je later weer vers aan het design en zal de creativiteit eindeloos zijn.

Lunchtime!

Tijd voor lunch! Eventjes heerlijk uit mijn werk, zodat ik straks weer hard aan de bak kan gaan. Met het gehele team lopen we altijd even een rondje buiten met een pitstop bij de Jumbo. 

Als de buit binnen is gaan we met z’n allen samen lunchen en praten we over de mooie voetbalwedstrijd van het weekend of we raden wie de mol is. Wie denk jij dat de mol is? Ik denk Miljuschka ;) Na de lunch is het altijd vaste prik om nog even een potje tafelvoetbal mee te pakken om daarna weer energiek aan het werk te gaan.

De laatste uurtjes flink doorknallen

In de middag is het nog een paar uurtjes doorknallen. Hier begin ik met het afronden van de designs waar ik mee bezig was en werk nog even wat HTML/CSS opdrachten bij. Nu de breinkrakers zijn afgerond, pak ik wat kleinere opdrachten op en werk aan social media video’s voor verschillende klanten. De muziek wordt wat gezelliger en de house mixes worden op de radio gedraaid (voor ieder wat wils).

Is het nu al half 5? De tijd vliegt voorbij. Eindelijk tijd voor een heerlijk pilsje!  Ondertussen bespreken we met het team nog even de laatste dingen, waarna ik mijn week afsluit met een potje tafelvoetbal en gezelligheid.

Heb een top dag gehad!

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

 • 23 Mar

  De beste thuiswerk tools

  Thuiswerken, voor de één het moment om vier keer zo hard te werken. Voor de ander een uitdaging om geconcentreerd te blijven werken. Wij geven jou de beste tools die jij kunt gebruiken om efficiënt...

 • 13 Mar

  De invloed van Voice Search op jouw SEO

  Voice search bestaat inmiddels al een aantal jaar, in 2013 kwam Google nog met de livegang van ‘conversational search’. Maar sinds de opkomst van Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Home is voice...

 • 9 Mar

  Wat is kwalitatieve linkbuilding?

  Er wordt steeds vaker geroepen dat linkbuilding niet meer werkt of dat het niet goed zou zijn voor lange termijn SEO. Niets is minder waar, zolang er maar een doordachte strategie aan ten grondslag...