Eindejaarsquiz 2020

17 Dec 2020

Check je kennis van online marketing met de JVD-Eindejaarsquiz! SEO, SEA, Google Analytics, social media en ga zo maar door, ben jij benieuwd naar wat je al weet op het gebied van online marketing? Doe dan snel mee aan onze quiz!

Maak kans op toffe prijzen!

De quiz bestaat uit verschillende vragen en iedereen is vrij om een gokje te wagen. Door mee te doen aan de JVD-Eindejaarsquiz, vergroot je je kennis en maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen. Onder de beste inzendingen verloten we gave prijzen, waaronder:

 • Cadeaukaarten van bol.com
 • Diverse vrolijke sokken
 • Inhaakkalenders (A1 of A2) voor op kantoor
 • Zakken snoep voor de zoetekauwen onder ons

Stuur uiterlijk 10 januari 2021 je antwoorden in en wie weet win jij wel een van die toffe prijzen. Ga jij de uitdaging aan?

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • 19 Apr

  Goedkopere Google Shopping advertenties door CSS partners

  Wanneer je artikelen in een webshop wilt promoten is Google Shopping een hele toegankelijke tool met een zeer hoog bereik. Maar wist je dat het mogelijk is om voor minder geld meer advertenties te...

 • 6 Apr

  Weer een Google Update?

  Er staan weer nieuwe updates van Google voor de deur. Elk jaar verandert er super veel in de zoekmachine. Zo zijn de resultaten in de afgelopen 10 jaar veranderd van tekstresultaten naar meer zoek...

 • 18 Feb

  Nieuw beleid Facebook advertenties

  In december 2021 is er bij Facebook een aanscherping van het advertentiebeleid ingegaan. Dit heeft gevolgen voor iedereen die in minstens é́én van de volgende categorieën adverteert, huisvesting,...