Eindejaarsquiz 2020

17 Dec 2020

Check je kennis van online marketing met de JVD-Eindejaarsquiz! SEO, SEA, Google Analytics, social media en ga zo maar door, ben jij benieuwd naar wat je al weet op het gebied van online marketing? Doe dan snel mee aan onze quiz!

Maak kans op toffe prijzen!

De quiz bestaat uit verschillende vragen en iedereen is vrij om een gokje te wagen. Door mee te doen aan de JVD-Eindejaarsquiz, vergroot je je kennis en maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen. Onder de beste inzendingen verloten we gave prijzen, waaronder:

 • Cadeaukaarten van bol.com
 • Diverse vrolijke sokken
 • Inhaakkalenders (A1 of A2) voor op kantoor
 • Zakken snoep voor de zoetekauwen onder ons

Stuur uiterlijk 10 januari 2021 je antwoorden in en wie weet win jij wel een van die toffe prijzen. Ga jij de uitdaging aan?

Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

 • 25 Sep 2020

  10 tips om meer uit je Facebookpagina te halen

  Kan jouw bedrijfspagina op Facebook wel een boost gebruiken? Of heeft jouw bedrijf nog amper volgers op Facebook? Bekijk dan onze tien tips voor jouw Facebookpagina hier!

 • 16 Sep 2020

  10 Beveiligingstips voor WordPress

  Ongeveer 35% van alle websites op de wereld is gebouwd met WordPress! Dit maakt dat WordPress erg populair is om als CMS in te zetten. Doordat WordPress zo massaal gebruikt wordt, is de kans groot...

 • 11 Sep 2020

  De stage van Leonie

  Mijn naam is Leonie Kranenborg, 20 jaar oud en ik studeer Ondernemerschap & retail management aan de Hanze. Van september tot en met februari loop ik stage bij JVDmedia. Tijdens mijn stage ga ik me...