ALERT: Een nieuwe online marketeer!

20 Jan 2021

Mijn naam is Casper, ik ben 27 jaar en in januari ben ik bij JVDmedia aan de slag gegaan als online marketeer. Ik ga me hier inzetten voor de online successen van onze klanten. Dus wil je jouw online vindbaarheid verbeteren? Meer bezoekers op je website? En meer conversies behalen? Dan help ik je graag verder! In deze blog vertel ik je meer over wie ik ben, wat mijn rol bij JVDmedia is en wat ik zoal doe in mijn dagelijkse leven.

Als ik niet aan het werk ben… 

... dan heb ik gelukkig een hele hoop te doen. Ik ben graag bezig met verschillende sporten. Zo vind je me geregeld in de CrossFitbox voor een stevige workout, speel ik graag hockey (waar ik Teun nog van ken), schaats ik rondjes op de ijsbaan, zeil ik op het Zuidlaardermeer of pak zo nu en dan de mountainbike om de bossen in te gaan. Naast sporten vind ik het leuk om te koken. Vooral curry’s vind ik leuk om te maken, maar ik probeer ook graag nieuwe recepten uit. Naast sporten en koken maak ik graag reizen om andere landen, culturen en keukens te ontdekken. Zo heb ik bijvoorbeeld Vietnam, Jordanië en Sri Lanka al ontdekt, maar ik heb nog een behoorlijke lijst met landen die ik graag wil bezoeken. 

Als online marketeer bij JVDmedia...

...zet ik me in voor de online successen van onze klanten. Ik ga me onder andere bezighouden met het opzetten van Ads campagnes, display advertising, remarketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing. Mijn interesse in online marketing is ontstaan tijdens mijn studie commerciële economie. In mijn meeloopstage kwam ik voor het eerst echt in contact met dit prachtige vak. Dit beviel me zo goed dat ik heb besloten me hier met de minor online marketing in Rotterdam verder in te verdiepen. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan als online marketeer bij verschillende bedrijven en bureaus. Deze ervaring ga ik ten volste benutten om onze klanten online nog beter te laten scoren en hun online doelstellingen te behalen! 

Een werkdag bij JVDmedia…

...begint voor mij met een klein half uurtje rijden vanuit Groningen. Onderweg luister ik graag naar podcasts, geen reclame en lekker zelf bepalen wat ik luister. Inspiratie nodig voor een goede podcast? Vraag me gerust om een tip! Aangekomen op kantoor sluit ik mijn laptop aan en pak een dubbele espresso met een glas water. Deze ochtend ga ik bezig het het uitvoeren van een keyword analyse en een analyse van de website van een klant op optimalisatiepunten voor een betere ranking in zoekmachines. Druk druk druk, en voor ik het weet is het alweer tijd voor de lunch. 

We lopen met z’n allen naar de Jumbo. Of met z’n allen, met z’n drieën moet ik zeggen. Vanwege COVID-19 werken de meeste collega’s thuis. We doen daarom veel via Slack en video calls. Een aantal collega’s heb ik dan ook alleen nog maar via video calls ontmoet, best een gek idee. Na de verfrissende wandeling en m’n lunch - een stuk of 4 a 5 boterhammen - zit ik vol energie en ga ik weer aan de slag. 

Tsjibbe geeft me ‘s middags via een videocall een masterclass social media advertising. Erg leerzaam! Nu kan ik nog betere resultaten behalen voor onze klanten. Met de tips van Tsjibbe zet ik ‘s middags een social media campagne op. Verder rond ik de keyword analyse van vanmorgen af en begin met het schrijven van content voor een andere klant. Voor ik het weet zit mijn werkdag er alweer op. Time flies when you’re having fun. Ik neem nog even snel mijn planning voor morgen door: weer allemaal leuke dingen om te doen! Ik sluit mijn laptop af en rijd weer richting Groningen. 

Een leuke dag, veel geleerd en ik kijk uit naar morgen! 


Daag ons uit

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Samen streven naar ultiem online succes! Wil jij ook dé aanpak naar succes ervaren? Neem dan contact op en daag ons uit!

 • 4 Feb

  Even voorstellen

  Mijn naam is Nick, ik ben 24 jaar oud en kom uit Hoogeveen. Vanaf begin februari loop ik stage bij JVDmedia. Tijdens mijn stage zal ik ervaring opdoen in de verschillende aspecten van online...

 • 2 Feb

  Mijn stage zit erop!

  De afgelopen twintig weken heb ik mijn online marketing en social media skills voor JVDmedia mogen inzetten als stagiaire. Ondanks de gekke tijd waarin we nu leven, heb ik een erg leuke en leerzame...

 • 17 Dec 2020

  Eindejaarsquiz 2020

  Check je kennis van online marketing met de JVD-Eindejaarsquiz! SEO, SEA, Google Analytics, social media en ga zo maar door, ben jij benieuwd naar wat je al weet op het gebied van online...