Even voorstellen

04 Feb 2021

Mijn naam is Nick, ik ben 24 jaar oud en kom uit Hoogeveen. Vanaf begin februari loop ik stage bij JVDmedia. Tijdens mijn stage zal ik ervaring opdoen in de verschillende aspecten van online marketing.

Hoe ziet je dag er uit?

De wekker gaat om half 8. Even op m’n gemak klaarmaken en ontbijten en dan is het tijd om op weg te gaan. Aangekomen op het kantoor pak ik een kop thee en worden er wat algemene zaken besproken. ‘s Ochtends worden de taken verdeeld en weet ik precies waar ik mee aan de gang kan gaan. Rond lunchtijd wordt er een wandeling gemaakt om een lekkere verse lunch te scoren bij de jumbo. Na de lunch pak ik mijn taken weer op en werk ik lekker door. Voor ik het in de gaten heb is het alweer tijd om ermee te stoppen. Ik sluit alles af, stap in de auto en schreeuw op de terugweg nog mee met een aantal muzikale meesterwerken. ‘s Avonds pak ik graag wat tijd voor mezelf of voor mijn vrienden, met wie ik de dag bespreek en de grootste lol heb.

Werk je altijd op kantoor?

Nee ook ik ben slachtoffer gevallen aan het thuiswerk fenomeen, net als de rest van Nederland. Ik wissel werken op kantoor af met werken vanuit huis. In de basis verandert er maar weinig, behalve dat alles online is. Alle taken zijn gewoon uit te voeren. Online is natuurlijk de begeleiding en de communicatie net wat minder intensief, maar dingen leren doe ik zeker.

Hoe ziet je stage eruit?

Voor mijn stage moet ik vier dagen in de week meewerken. Elke vrijdag staat in het teken van mijn afstudeeronderzoek. Voor mijn afstuderen ga ik onderzoek doen naar de online marketplaces waar webshops hun producten aanbieden. Aan mij de taak om te kijken waar hier de kansen liggen voor JVDmedia. Tijdens het meewerken hoop ik alle kanten van online marketing mee te pakken om zoveel mogelijk te leren en erachter te komen waar mijn krachten liggen binnen het vak.  

En wat als je niet aan het werk bent?

Ben ik niet aan het werk dan ben ik af en toe op mijn XBOX te vinden. Videogames zorgen er vaak voor dat ik even alles vergeet. Of ik schakel in bij een van de mooie affiches uit de voetbalwereld. Wanneer de amateurteams weer mogen voetballen zal ik elk weekend weer te vinden zijn in de kantine, waar het er fanatieker aan toe gaat dan op het veld. Daarnaast heb ik ook nog mijn opleiding. Ik studeer commerciële economie aan het NHL Stenden. Ik hoop dit jaar nog mijn opleiding af te ronden en daarna lekker aan het werk te gaan. Al met al heb ik veel zin in mijn stageperiode en in wat de toekomst mij zal brengen!Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • 3 dagen geleden

  Google Video Indexing

  Op 11 juli van dit jaar heeft Google een nieuwe feature aangekondigd en op 22 augustus werd deze definitief beschikbaar gesteld. Hiermee is het nu mogelijk om in te zien of de video’s op jouw...

 • 9 Aug

  Wat zijn Rich snippets?

  Rich snippets heten ook wel structured data. Rich snippets/structured data vormen een verrijking van de zoekresultaten. Rich snippets zijn goed voor de zichtbaarheid van de website en is een...

 • 29 Jun

  Wat is er nieuw in WordPress 6.0

  Wordpress heeft op 24 mei een nieuwe update gereleased, Wordpress 6.0. Deze nieuwe versie, met de naam "Arturo", heeft meer dan 1.000 updates! Die bespreken we uiteraard niet allemaal in dit blog,...