Google Responsive Assembled Pages

01 Apr 2021

Bekijk hieronder de preview van Google Responsive Assembled Pages. Dé nieuwe feature waarmee Google binnenkort zelf websites gaat aanbieden op basis van big data!

Bekijk de preview!

En nu..?

Wellicht dat dit in de toekomst echt gaat gebeuren, maar voor nu is dit natuurlijk te mooi om waar te zijn. Ben je dus op zoek naar een website die perfect aansluit bij de verwachtingen van je bezoekers én die gebouwd wordt door specialisten die weten wat werkt?

Neem dan vooral contact met ons op en wij helpen je graag met een website die geen G.R.A.P is ;-)

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 • 30 Sep 2021

  Eat, sleep, code, repeat

  Aloha, misschien ken je mij al. Ik ben Niels van der Veen en ik ben één van de developers bij JVDmedia. Met deze blog wil ik je graag een idee geven van hoe mijn werkdag er over het algemeen...

 • 17 Jun 2021

  De ideale opstelling

  Wat volgens ons de ideale opstelling is voor gegarandeerd succes? We delen dit graag met je! (Lees je mee Frank?)

 • 22 Mar 2021

  Online marketing trends 2021

  De online wereld is voortdurend in ontwikkeling. Door de situatie rondom COVID-19 is het des te belangrijker geworden om online zichtbaar te zijn. Aankopen worden steeds vaker online gedaan en de...