MKB Fonds Drenthe

Financiering voor groei en innovatie in Drenthe

"Door het stellen van doelgerichte vragen begrepen ze snel wat onze wensen waren. Samen met hun eigen ervaring wisten ze deze goed om te zetten in een mooie en functionele website."

De persoonlijke touch

Het MKB Fonds Drenthe ondersteunt kansrijke initiatieven met maatwerk financieringen en kredieten, gericht op de groei en innovatie van het bedrijf. 

"Breng onze persoonlijke touch naar voren, laat zien dat we maatwerk doen en geef onze cases de aandacht die ze verdienen!", waren o.a. de uitdagingen die wij als JVDmedia kregen in de opdracht om de nieuwe website van het MKB Fonds Drenthe te bouwen. 

Naast het professioneel geschoten fotomateriaal voor de persoonlijke touch en het unieke ontwerp, hebben we speciaal voor het MKB Fonds Drenthe een eigen infographic ontwikkeld.

De financieringscheck

Om de zakelijke klant duidelijkheid te geven en de ruis in het aantal aanvragen voor het MKB fonds Drenthe te beperken, hebben we de financieringscheck ontwikkeld. 

Aan de hand van een aantal korte vragen die via een fancy stappen tool in het beeld komt, wordt er geïnventariseerd of het bedrijf voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van een financiering bij MKB Fonds Drenthe. Zo weet de klant binnen enkele muisklikken waar hij/zij aan toe is en of een intakegesprek zinvol is.

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Andere gave cases